Umut Evirgen kimdir? Alina Boz'un eşi Umut Evirgen ne iş yapıyor?

Umut Evirgen'in kim ve nereli olduğu soruları Alina Boz ile yaptıkları düğün sonrasında gündem oldu. İklinin dün akşam gerçekleşen düğün törenine ünlü isimler katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Umut Evirgen kimdir? Alina Boz'un eşi Umut Evirgen

Umut Evirgen kimdir, nerelidir soruları ünlüler dünyasında gerçekleşen son düğünle birlikte bir kez daha gündem oldu. Umut Evirgen ve tanınmış oyuncu Alina Boz, 5 aylık romantik birlikteliklerini resmiyete dökerek evlilik yolunda ilk adımı attılar. Çift, İstanbul Emirgan'da demirli olan lüks Halas 71 adlı teknede görkemli bir törenle hayatlarını birleştirdi. Peki, Umut Evirgen kimdir?

UMUT EVİRGEN KİMDİR?

Umut Evirgen, 26 Şubat 1990 tarihinde dünyaya geldi. Eğitim hayatına yurtdışında başlayan Evirgen, lisans eğitimini New York'ta prestijli bir kurum olan Berkeley College'de İşletme alanında tamamladı. Ardından yüksek lisansını İstanbul'da bulunan İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Sinema TV alanında yaptı, böylece akademik alanda da sinemaya olan ilgisini pekiştirdi.

Umut Evirgen kimdir? Alina Boz'un eşi Umut Evirgen ne iş yapıyor?
Umut Evirgen - Alina Boz

 

Sinema alanındaki ilk adımını "İyi Yemek Öldürür" adlı kısa filmiyle atan Evirgen, bu eseriyle uluslararası alanda dikkat çekti. Film, Edmonton Film Festivali gibi Oscar adayı olma niteliği taşıyan önemli festivallere katıldı. ClujShorts ve Short to the Point festivallerinde En İyi Kurgu ödülünü alırken, Malatya Film Festivali'nde Jüri Özel Ödülü'ne layık görüldü.

umut evirgen alina boz

YAPIM ŞİRKETİ VE İLK UZUN METRAJ

Kariyerine yönelik önemli bir adım olarak 2019 yılında Set Sanat Prodüksiyon'u kuran Evirgen, senaristlik ve yönetmenlik yaparak projelerini hayata geçirmeye başladı. İlk uzun metraj filmi "Ben Bir Denizim" ile sinema dünyasında adını duyurdu. Bu filmde Serkan Keskin, Gürberk Polat, Celil Nalçakan ve Sitare Akbaş gibi önemli isimler başrolleri paylaştı. "Ben Bir Denizim", birçok prestijli festivalden davet aldı ve Adana Altın Koza Film Festivali'nde ilk gösterimini yaptı. Burada, Türkan Şoray Umut Veren Genç Kadın Oyuncu ödülüne değer görüldü.

Umut Evirgen kimdir? Alina Boz'un eşi Umut Evirgen ne iş yapıyor?
Umut Evirgen ve Alina Boz

 

ULUSLARARASI BAŞARILAR VE YENİ PROJELER

Film, uluslararası prömiyerini Filmfestival Cottbus'da yaptı. Evirgen, yine aynı yıl karantina koşullarında yaşananları anlatan "Dünyanın En Hafif Filmi"ni yönetti ve senaryosunu yazdı. Yeni uzun metraj film projesi "Anasının Kuzusu", Ankara Film Festivali Proje Geliştirme Platformu'na seçildi. Bu proje, senaryosunu ünlü senarist Feride Çiçekoğlu ile birlikte yazdığı dikkat çekici bir eser olarak öne çıkıyor.

TÖRENE ÜNLÜ AKINI

Bu özel günlerinde çifti yalnız bırakmayan ünlü isimler arasında Fatih Terim de vardı. Terim, Evirgen'in nikah şahidi olarak önemli bir rol üstlendi ve nikah cüzdanını gelin Alina Boz'a takdim etti. Bu anlamlı ve duygusal an, törene katılan herkes tarafından takdirle karşılandı.

Düğün, Emirgan'ın tarihi ve gözde mekanlarından biri olan Halas 71'de gerçekleşti. Bu lüks teknede düzenlenen tören, çiftin zarif tercihlerini ve sıra dışı düğün konseptlerini yansıtıyordu.

Çiftin mutlu gününde, yakın dostları ve aile üyeleri onları yalnız bırakmadı. İsimleri magazin dünyasında sıkça anılan Kıvanç Tatlıtuğ - Başak Dizer Tatlıtuğ, Çağla Şıkel, Özge Özpirinçci, Berrak Tüzünataç ve Necip Memili gibi ünlüler de düğüne katılanlar arasındaydı. Bu görkemli düğün, davetliler arasında sevinç ve coşku yaratan bir etkinlik olarak kayıtlara geçti.

Umut Evirgen ve Alina Boz'un bu özel günü, aşkın ve mutluluğun simgesi olarak anılacak. Her iki tarafın da aileleri ve arkadaşları, çiftin bu yeni başlangıçlarında yanlarında olmanın mutluluğunu yaşadılar. Bu evlilik, hem Evirgen hem de Boz için yeni bir hayatın kapılarını açarken, onların sanat ve iş dünyasındaki başarılarına da yeni bir boyut kazandıracak gibi görünüyor.

Yorumlar