Nergiz (Nargiza) ve Turgay kimdir, nerelidir? Seda Sayan Nergiz kim?

Seda Sayan'ın programına konuk olan Nergiz ile Turgay'ın hikayesi gündeme damgasını vuruyor. Peki, Nergiza veya Nergiz kimdir, Turgay ile neden evlenmek istiyor? Sayan'ın Star TV'de her sabah yayınlanan programının daimi üyeleri arasında bulunuyor.

Google Haberlere Abone ol
Nergiz (Nargiza) ve Turgay kimdir, nerelidir?

Nargiza (Nergiz) ve Turgay kimdir, nerelidir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, hangi ülkenin vatandaşı konusu bu aralar ekran başında Seda Sayan'ı izleyenlerce merakla soruluyor. 

SEDA SAYAN NERGİZ KİMDİR?

Nargiza (Nergiz) ile Turgay'ın hikayesi birkaç ay öncesine dayanıyor. Seda Sayan'daki Nergiz aslen Türkmenistanlıdır.

Nargiza ve Turgay kimdir, nerelidir?
Nargiza ve Turgay kimdir, nerelidir?

 

Turgay ile Nargiza evlenmek istiyor; ancak Turgay'ın annesi bu evliliğe karşı çıkıyor.

Nergiz ile Turgay, daha önce 2 aylık bir sürede birlikte yaşamışlar ancak Turgay'ın eski eşinin veya birlikte yaşadığı kadının karşı çıkmaları ve girişimleri sonucu ikili bulundukları yeri terk etmek zorunda kalmış.

Turgay'ın annesi Tamam hanım, Nergiz'in Türkmenistan'da hala evli olduğunu ileri sürerek bu evliliğin yapılamayacağını söyledi.

Daha önce ekranlara çıkarak, Nergiz'in Türkiye'de oturum izni alabilmek için oğluyla evlenmek istediğini söyleyen Tamam hanım, onun asıl amacının farklı olduğunu söylüyor. 

Tamam hanımın iddiasına göre, Nergiz'in evliliği hala devam ediyor, bu nedenle evlenemezler. 

Türkmenistan'da evlenen ve bir oğlu olan Nergiz ise boşandığını artık Turgay'ı sevdiğini söyledi. 

Oğlunun Türmenistan'da olduğunu söyleyen Nergiz, oğlunu görmek için Türkmenistan'a gideceğini söyleyince Tamam hanım bir kez daha kendisine göre bahane bularak, "Ben ona oğlunu al gel, evlenin dedim" açıklamasında bulundu.

 

Yorumlar