Mehmetçik Vakfı'ndan açıklama

- "15 Temmuz 2016 gecesi Kurtköy’deki Mehmetçik Vakfı Akaryakıt İstasyonuna yakın polis kontrol noktasına yönelik bir eylem gerçekleştirilmiştir. Söz konusu olayın, TSK Mehmetçik Vakfı tesisleri ve Mehmetçik Vakfı personeli ile hiçbir ilgisi yoktur" - "Ayrıca, bu kapsamda yargılanan herhangi bir Mehmetçik Vakfı personeli de bulunmamaktadır"

Google Haberlere Abone ol
Mehmetçik Vakfı'ndan açıklama

İSTANBUL (AA) - 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Kurtköy’deki Mehmetçik Vakfı akaryakıt istasyonuna yakın polis kontrol noktasına yönelik gerçekleştirilen eylemin, TSK Mehmetçik Vakfı tesisleri ve Mehmetçik Vakfı personeli ile bir ilgisinin olmadığını bildirdi.

Vakıftan yapılan yazılı açıklamada, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Sultanbeyli ve Mehmetçik Vakfı mevkisinde meydana gelen olaylara ilişkin davada 119 sanığın ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasının istendiğine yönelik haberlerin yayımlandığı hatırlatıldı.

Darbe girişimi sırasında Kurtköy’deki Mehmetçik Vakfı akaryakıt istasyonuna yakın polis kontrol noktasına yönelik bir eylemin gerçekleştiği anlatılan açıklamada, "Söz konusu olayın, TSK Mehmetçik Vakfı tesisleri ve Mehmetçik Vakfı personeli ile hiçbir ilgisi yoktur. Ayrıca, bu kapsamda yargılanan herhangi bir Mehmetçik Vakfı personeli de bulunmamaktadır." ifadelerine yer verildi..


Yorumlar