Mehmet Bilir ceazevinde mi? Ece Ronay'ın eski eşi

Mehmet Bilir cezaevinde mi yoksa dışarıda mı sorusu Ece Ronay ile yaşadıkları tartışmada gündeme gelen bir detay üzerinden merakla soruluyor. Bilir'in cezaevinde olduğuna dair ilk işaret Ronay'ın Instagram hesabındaki bir paylaşımdan kaynaklandı.

Google Haberlere Abone ol
Mehmet Bilir ceazevinde mi? Ece Ronay'ın eski eşi

Mehmet Bilir ile eski eşi Ece Ronay arasında yaşanan tartışmalar, velayet kavgaları sıcaklığını korurken, konuyu takip edenler ikilinin arasındaki kavganın son durumunu merak ediyor. 

MEHMET BİLİR CEZAEVİNDE Mİ?

Ece Ronay'ın eski eşi Mehmet Bilir'in ceazevinde olduğu iddia ediliyor. İddianın kaynağı ise Ronay'ın kendi hesabındaki bir paylaşım oldu. İkilinin evlilikleri kısa sürse de aralarındaki olaylar uzadıkça uzadı. Şiddet, dükkanların kurşunlanması, verilen borçlar ve çocuklarının velayeti bunlardan sadece birkaçı. Şimdi de Mehmet Bilir’in cezaevine girdiği iddiası var.

Sosyal medyada paylaştığı videolarla tanınan Ece Ronay, özel hayatı, eski eşi Mehmet Bilir ile yaşadığı sorunlar ve sosyal medya paylaşımları ile magazin gündeminden düşmeyen bir isim. Ocak ayında nişanlısı Mehmet Bilir ile nikah masasına oturan fenomen, evliliğini geçtiğimiz yıl mayıs ayında sonlandırmıştı hatırlarsanız.

Çiftin evlilikleri kısa sürse de aralarındaki meseleler uzadıkça uzadı. Kurşunlanan dükkanlar, paylaşılamayan velayet ve uygulanan fiziksel şiddet bunlardan sadece birkaçı. Mehmet Bilir, geçtiğimiz günlerde Ece Ronay’ın kendisine güzellik merkezlerinden yüklü miktarda borçlu olduğunu söyleyerek, oğlunun velayeti karşılığında borçlarını sileceğini belirtmişti.

Yaşananan bu konuşmalar üzerine fenomen Ece Ronay’ın önce Gebze, sonra Bağdat Caddesi’nde bulunan güzellik merkezleri kurşunlanmıştı.  Tüm bu olayların üzerine Ece Ronay’ın eski eşi Mehmet Bilir’den kafa karıştıran açıklamalar geldi.

Mehmet Bilir, ticari hayatının alt üst olduğunu belirterek, Ece Ronay için “Sosyal medyada kendisini bilmeden gelişigüzel yaptığı paylaşımlar ile hem beni hem hiç alakası olmayan araç satın aldığım galeri dükkanının kurşunlanmasına sebep oldu” dedi.

Mehmet Bilir, açıklamasını “Borçlarımı ödeyemeyecek duruma geldim. Borçlarımı ödeyemezsem hacizlik olacağım” diyerek bitirdi. Bilir, bu açıklamalarının üzerine Instagram hesabında büyük bir temizlik yaptı. Hesabından birçok fotoğrafı kaldıran Mehmet Bilir’in bu hareketi de dikkatlerden kaçmadı. Mehmet Bilir’in bu açıklamalarından sonra Instagram hesabı üzerinden kendisine sorulan bir soruya cevap veren Ece Ronay’ın cevabı yeni bir iddiayı da gündeme getirdi.

MEHMET BİLİR'DEN SON DAKİKA AÇIKLAMASI

İyi akşamlar, Günlerdir sessiz kaliyorum herkes benden bir açiklama bekliyor ne enerjim var ne psikolojim telefonlarım bir an olsun susmuyor çok büyük maddi ve
manevi sıkıntıya girdim bütün ticaret hayatım alt üst oldu bir kaç günde insanların bana olan güveni tamamen kırıldı ve herkes uzak duruyor artık, bütün borçlularım önden ödemelerini istemeye başladi binecek bi arabam bile kalmadi araba kiralamak zorunda kaldım artık bütün borçlar kucağımda kaldı dükkanlari bana yaptırıp bana inanilmaz maddi manevi zarara uğrattı sosyal medyada kendisini bilmeden gelişi güzel yaptığı paylaşımlar ile hem beni hem hiç alakası olmayan araç satın aldığım galeri dükkanının kursunlanmasına sebep oldu önce yüce rabbime sonrada devletimize güveniyorum bütün emniyet birimlerine suç duyurularımı yaptım ailem ve benim can güvenliğim için devlete güvenim sonsuzdur tehdit mesajlari alıyorum ama şunu herkes iyi bilsin ki benim bahsedildiği gibi bi mal varlığım hiçbir zaman da olmadı.

Mehmet bilir cezaevinde mi

Bütün devlet birimleri beni araştirabilir ben bu zamana kadar bir adet tapu kaçirdiysam kara para gibi bişey yaptıysam yada üzerime ait bir tane araç veya tapu var ise bütün herseyi kabul ediyorum. Alakasi olmayan, borçla araç aldigim insalari mağdur ettim ve etmeme sebep oldu benim de herhangi bir açigim veyahut yanliş bir işim olsaydı bizde memleketi terk ederdik. yerimizdeyiz devletimizin gerekeni yapacağına inanıyorum ve bekliyoruz kaçmiyoruz sırayla dükkanlarımız kurşunlandı ama yinede işimizi gücümüzü terk etmedik, borçlarımı ödeyemicek duruma geldim borçlarimi ödeyemezsem hacizlik olacağım söyliceklerim bu kadar...

ECE RONAY KİMDİR?

Ece Ronay, 17 Kasım 1991 tarihinde Diyarbakır'da doğmuş bir isimdir. 29 yaşında olan Ronay, Beslenme ve Diyetik Bölümü mezunu olarak eğitim almıştır. Sosyal medya platformlarında yayınladığı videolar ve içeriklerle önce fenomen haline gelmiş, daha sonra ise müzik alanında başarılı çalışmalara imza atmıştır. Özellikle "Karpuz" ve "Git Çatla" gibi şarkıları, geniş bir dinleyici kitlesi tarafından beğenilmiş ve büyük izlenme rakamlarına ulaşmıştır. Ece Ronay'ın müzik videoları da büyük ilgi görmüş, "Karamela" ile 8.4 milyon, "Karpuz" ile 76 milyon, "Şiki Şiki" ile 84 milyon ve "Baba Yorgun" ile 43 milyon izlenme sayısına erişmiştir. Ayrıca YouTube'da 831 bin abonesi ve Instagram'da 1.3 milyon takipçisi bulunmaktadır. Ece Ronay, hem sosyal medya fenomeni hem de başarılı bir şarkıcı olarak tanınmaktadır.

Ece Ronay, şiddet mağduru olarak yaşadığı travmatik deneyimleri açıklamak için şu ifadeleri kullanmıştır: "Bugüne kadar sessiz kaldığım fiziksel ve psikolojik şiddete daha fazla katlanamam. Hamilelik dönemimden boşanma anına kadar devam eden bu şiddet, artık dayanılmaz bir noktaya geldi. Uzaklaştırma kararı aldıktan sadece bir ay sonra, kamera kayıtlarıyla kanıtlanmış bir fiziksel saldırıya uğradım. Ayrıca, psikolojik şiddet uygulamak için mekanı erkeklerle basma tehdidiyle karşı karşıya kaldım. Hayatımdaki tüm arkadaşlarıma karşı hakaretler, tehditler ve hatta ölüm tehditleriyle beni yalnızlaştırdı. Aylarca süren manipülasyonlar ve şiddet nedeniyle sessiz kaldım, çünkü tek sebebim oğlum ve sosyal medya kaoslarından uzak durmak istememdi. Muhasabemle ilgilenmemi sağlayarak, beni caride borçlandırmak ve iş yerlerime haciz göndermekle tehdit etti. Artık kendi can güvenliğimden endişe ediyorum, lütfen yardım edin. Ailesi de bu işin içinde gibi görünüyor."

Yorumlar