Mehmet Ayan kimdir? HaberTürk Spor Yorumcusu Mehmet Ayan nerelidir, kaç yaşında?

Mehmet Ayan'ın kim ve nereli olduğu soruları Habertürk ekranlarındaki yorumlarını görenler tarafından merakla soruluyor. Ayan ile ilgili detaylı bilgiler ve biyografisi spor camiası tarafından sürekli aranır. Peki, Mehmet Ayan kimdir?

Google Haberlere Abone ol
Mehmet Ayan kimdir? HaberTürk Spor Yorumcusu

Mehmet Ayan kimdir, nerelidir, kaç yaşında soruları spor camiasında ara ara sorulan sorular arasında yer alıyor. Habertürk ekranlarında yorumlarıyla yer alan Ayan, aynı zamanda medya grubunun spor yayınlarından sorumludur. Peki, Mehmet Ayan kimdir? HaberTürk Spor Yorumcusu Mehmet Ayan nerelidir, kaç yaşında?

MEHMET AYAN KİMDİR?

Mehmet Ayan, spor medyasının önemli isimlerinden biridir. 1997 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun olan Ayan, meslek hayatına radyo sektöründe adım atmıştır. 1975 doğumlu olan Ayan'ın aslen Isparta Senirkentli olduğu belirtilmektedir. Kariyerine radyoda başlayan Ayan, 1995 yılında Best Fm'de çalışmaya başlamış ve haber müdürlüğüne kadar yükselmiştir​​​​.

TELEVİZYON VE RADYO KARİYERİ

Televizyon ve radyo alanında geniş bir yelpazede faaliyet gösteren Mehmet Ayan, TV NET'te yayınlanan ‘4X4 Futbol’ programında yorumcu olarak görev almış, aynı zamanda Lig Radyo’da program hazırlayıp sunmuştur. Ayrıca, A Spor'dan ayrıldığını duyurarak, kariyerine Lig Radyo, Vole uygulaması ve Tvnet'teki programlarıyla devam ettiği bilinmektedir​​​​.

FUTBOL YORUMCULUĞU VE GALATASARAY

Spor yorumculuğu konusunda tanınan Mehmet Ayan, özellikle Galatasaray lehine yaptığı yorumlarla dikkat çekmiştir. NTV Spor'un kapanmasının ardından çeşitli televizyon kanallarında spor yorumculuğu yapmış ve haftanın önemli tartışma konularını değerlendirmiştir. Özellikle Fatih Terim hakkında övgülerde bulunarak, Galatasaray'ın performansını olumlu bir şekilde değerlendirmiştir​​.

 

Yorumlar