Mansur Yavaş, CHP, MHP ve AK Parti bayraklarıyla karşılandı

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, bir dönem Belediye Başkanlığı yaptığı Beypazarı ilçesinde CHP, MHP ve AK Parti bayraklarıyla karşılandı.

Google Haberlere Abone ol
Mansur Yavaş, CHP, MHP ve AK Parti bayraklarıyla karşılandı

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, bir dönem Belediye Başkanlığı yaptığı Beypazarı ilçesinde CHP, MHP ve AK Parti bayraklarıyla karşılandı. Belediye Başkanlığı sürecinde her partiden adaylık teklifi aldığını söyleyen Yavaş, “En sonunda yapılan çalışmalarla, Türkiye’de güzel bir ittifak kuruldu. Bir işbirliği ve güç birliği yapıldı. Zamanında çekişen bu kuvvetler ve partiler artık Türkiye’deki huzurun ve barışın sembolü olacak.” diye konuştu.

    CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, yerel seçim çalışmaları kapsamında bir dönem Belediye Başkanlığı yaptığı Beypazarı ilçesine geldi. İlçe girişine 10 kilometre kala Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi üyeleri tarafından karşılanan Yavaş, bu sırada kendisi için kesilmek istenen kurbanları ilçede eğitim veren yurtlara bağışladı. Cuma namazı sonrası ilçe meydanında vatandaşlarla bir araya gelen Yavaş, burada da CHP, AK Parti, MHP ve Beypazarı Ülkü Ocakları üyeleri tarafından karşılandı. Yavaş’ın karşılanması sırasında MHP İlçe Başkanlığı ve Ülkü Ocakları binasından çiçekler atıldı. Yavaş’ın seçim mitingini Alman Televizyonu ART ve Fransız televizyonu AFP de izledi.

    GÖKÇEK’İ YUHALATMADI

    Kurulan platformdan vatandaşlara seslenen Yavaş, Beypazarı’nın Türkiye çapında aldığı nam ve ulaştığı yer itibariyle kendisine her partiden siyaset teklif edildiğini söyledi. “Sizler katkı verdiği için Türkiye’nin 10 ilçesinden biri haline geldi. Bundan dolayı Belediye Başkanlığı teklif ettiler.” diyen Yavaş, Melih Gökçek’in kendisi hakkında söylediklerini anlattığı sırada vatandaşların yuhalamalarını engelledi. Yavaş, “Yuh yok. Her yuh çekenden 5 oy istiyorum. Bunları sandığa saklayın.” ifadelerini kullandı.

    "BU İTTİFAK HUZURUN VE BARIŞIN SEMBOLÜ OLACAK"

    Bütün siyasi partilerin adaylıklarını değerlendirdikten sonra CHP ile bir güç birliği yaptıklarına değinen Yavaş, “En sonunda yapılan çalışmalarla, Türkiye’de güzel bir ittifak kuruldu. Bir işbirliği ve güç birliği yapıldı. Zamanında çekişen bu kuvvetler ve partiler artık Türkiye’deki huzurun ve barışın sembolü olacak.” diye konuştu. Belediye Başkanı olarak tüm vatandaşların Belediye Başkanı olacağına söz veren Yavaş, “Belediye Başkanı’nın partisi olmaz, taraf tutmaz. Seçildikten sonra herkesin başkanı olmak durumundadır. Birileri benim başkanım diyor, biz herkesin başkanıyız diyoruz. Aradaki fark bu.” değerlendirmesinde bulundu.

    "VUR DE VURALIM, ÖL DE ÖLELİM SLOGANINA İZİN VERMEDİ"

    Seçimler için yaptıkları çalışmalar sonucu Ankara’nın en önemli problemini belirlediklerini kaydeden Yavaş, Ülkücü gençlerin MHP Genel Başkanı’na söylediği ‘Vur de vuralım, öl de ölelim’ sloganlarının atılmasına da izin vermedi. Yavaş şöyle dedi: “Ankara’daki sorunları tespit ederken, en büyük problemin bizzat Melih Gökçek olduğu ortaya çıktı. ‘Vur de vuralım, öl de ölelim.’ Öyle bir şey yok. Bunlara gerek yok. Madem en büyük sorun Melih Gökçek ise, en büyük projemiz de Melih Gökçek’i yönetimden gönderme projesidir.”

    “AK PARTİ'NİN ANKETLERİNDE DE BİZ ÖNDEYİZ”

    AK Parti’nin yaptırdığı anketlerde de önde çıktıklarına değinen Yavaş, “Kendi anketlerini yapan firma dahi bizi önde gösterdi. Allah nasip ederse Ankara’nın Başkanı oluyoruz. Sizlerin de desteği ile oluyoruz. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olacağız, rozetimizi çıkartacağız ve hepimizin başkanı olacağız. 20 yıldır aynı filmi izlettiler. 20 yıldır aynı yemeği yedirdiler. Bir 5 yıl Beypazarı Baklavası ikram edilecek ve tatlı yiyecek tatlı konuşacağız.” dedi. CİHAN

Yorumlar