Devlet onun için özel ambulans uçak kaldırmış

Manavgat'ta vatandaşlara yardım eden AK Partilileri hedef göstererek, herkesin ortak acı yaşadığı bir günde ayrımcılık ve fesatçılık yapan sanatçı Leyla Bilginel'in 2018 yılında Tayland'da hastalanması üzerine Sağlık Bakanlığı'nın özel uçağıyla Türkiye'ye getirildiği ortaya çıktı.

Leyla Bilginel kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır neden gündem geldi? Türkiye'nin ciğerleri yanarken, bütün ülke tek yürek olmuş bir şeyler yapmaya çalışırken yangın merkezlerinde fitne peşinde olan CHP'lilerin yaptıklarının örneği Leyal Bilginel oldu. 

Leyla Bilginel, Manavgat'ta vatandaşlara yardım eden, dertlerini dinlemeye çalışan AK Partili gençleri hedef göstererek herkesi şok eden ifadeler kullandı. 

Yaptıklarıyla sosyal medyada tepkilerin odağına oturan Leyla Bilginel ile ilgili çok çarpıcı bir detay ortaya çıktı. 

Leyla Bilginel kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?
Leyla Bilginel kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

 

Meğer Leyla Bilginel, şu anda düşmanlık beslediği, görünce tahammül edemediği AK Parti hükümeti tarafından Tayland'dan özel uçakla kurtarılmış. 

Ortaya çıkan yeni bilgilere göre, 2018 yılında Tayland'da Dang Humması salgınına yakalanan Leyla Bilginel, Sağlık Bakanlığı tarafından ayarlanan özel uçakla Türkiye'ye getirildi. 

Bilginel'in Türkiye'ye getirilişi esnasında Sağlık Bakanlığına teşekkür ettiği anlara ait video ise sosyal medyada viral oldu. 

LEYLA BİLGİNEL KİMDİR?

Peki, yangın bölgesinde yaptığı provokasyonla gündeme gelen Leyla Bilginel kimdir? İşte Leyla Bilginel biyografisi: 

Leyla Bilginel, 21 Aralık 1977 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi.

Aslen Karslı olan Leyla Bilginel'in tam ve gerçek adı ise Leyla Kömürcü'dür. 

Leyla Bilginel kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?
Leyla Bilginel ve sperm bankasından yaptığı çocuğu

 

Üniversiteden sonra 2 yıl tiyatro eğitimi aldı, 3 yıl habercilik yaptı. İlk olarak bir döneme damga vuran Aynalı Tahir dizisinde yer aldı.

2013 yılında "Sevme Yanarsın" adlı tiyatro oyununda görev aldı.

Charles Dyer'in "Taşralı" oyunundan esinlenerek Özdemir Çiftçioğlu tarafından sahneye konulan "Sevme Yanarsın" oyununda Leyla Bilginel, Onur Şenay ve Genco Çağlar ile birlikte sahneye çıktılar.

2014 yılında Leyla Bilginel, oğlu Kayra'yı da yanına alarak Tayland'ın dünyaca ünlü adası Phuket'te yerleşerek yeni bir hayat kurdu.

Leyla Bilginel, 2007 yılında Amerika'daki bir sperm bankasında geçirdiği küçük operasyon sonucu hamile kalmıştı. Daha önce hiç evlenmeyen Leyla Bilginel, bu dönemin evliliklerine inanmadığını dile getirmişti.

2018 yılında dang humması nedeniyle zor günler geçiren Leyla Bilginel, sosyal medyadan yardım istemişti.

Sağlık Bakanlığı, o sırada Tayland'da bulunan Leyla Bilginel için özel olarak uçak ayarlamış, onun Türkiye'ye sağ salim dönmesini sağlamıştı. 

Bilginel de yaptığı canlı yayında Sağlık Bakanlığı'nın bu hareketi karşısında mahcubiyeti bildirmiş ve teşekkür etmişti. 

SON TEPKİSİ İSE DAHA DA İLGİNÇ

Bilginel'e 3 yıl öncesini hatırlatanlar ise neye uğradığını şaşırdı. İşte Bilginel'in son durumu: