Kemal Çelik: MHP gerçeği Antalya’da anlaşılmıştır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Büyükşehir Belediye başkan adayı Kemal Çelik, Türkiye ortalamasının üzerinde aldıkları yüzde 27 oy ile ilde başarılı olduklarını belirterek, “MHP gerçeği Antalya’da anlaşılmıştır.

Google Haberlere Abone ol
Kemal Çelik: MHP gerçeği Antalya’da anlaşılmıştır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Büyükşehir Belediye başkan adayı Kemal Çelik, Türkiye ortalamasının üzerinde aldıkları yüzde 27 oy ile ilde başarılı olduklarını belirterek, “MHP gerçeği Antalya’da anlaşılmıştır.” dedi.

Kemal Çelik, MHP İl Başkanı Osman Çetin ile birlikte parti il binasında basın toplantısı düzenledi. MHP’nin, Antalya’da oylarını en çok artıran parti olduğunu belirten Osman Çetin, bundan sonra daha iyi sonuç almak için çalışacaklarını söyledi.

Çelik, “Okyanustan gelen bir geminin nasıl geldiğine değil, gelip gelmediğine bakılır. Antalya Büyükşehir Belediye başkanlığını kazanmadığımız sürece kendimizi başarılı saymayacağız. Ancak buna rağmen partimiz Antalya’da Türkiye ortalamasının üstünde oy aldı. MHP gerçeği Antalya’da anlaşılmıştır. Önümüzdeki seçimlerde partimizin uygun göreceği bir adayın alacağı açıktır.” diye konuştu. Bundan sonraki siyasi yaşamına MYK üyesi olarak devam edeceğini anlatan Çelik, 2019 yerel seçimlerinde ise yeniden aday olmayı düşünmediğini açıkladı.
CİHAN

Yorumlar