İstanbul 15 günlük hava durumu raporu GÜNCEL YENİ HARİTA (10-23 Aralık 2023 tarihleri arası)

İstanbul 15 günlük hava durumu (10-23 Aralık 2023 tarihleri arası) raporuna göre mevsim normallerinin biraz üzerinde bir seyir bekliyor. Kış mevsiminin etkili olması gereken İstanbul'da bu aralar sonbahar havası hakim olmaya devam edecek gibi görünüyor.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul 15 günlük hava durumu raporu

İstanbul 15 günlük hava durumu raporu... İstanbul'da hava durumu, önümüzdeki günler için çeşitli değişiklikler gösterecek gibi görünüyor. İşte İstanbul'un 15 günlük hava tahmini:

Bugün, İstanbul'da yağmurun etkisi altına gireceğiz. En yüksek sıcaklık 7°C, en düşük sıcaklık ise 5°C olacak. Nem oranı %94 ve rüzgar hızı saatte 39 km. Gün boyunca yağmurun etkili olması bekleniyor, yağış miktarının yaklaşık 6 mm olması tahmin ediliyor.

Gece saatlerinde yağmur devam edecek. En düşük sıcaklık 5°C olacak ve nem oranı %93 olacak. Rüzgar hızı saatte 22 km/saat olacak.

Pazar gününe geldiğimizde, hava parçalı bulutlu olacak. En yüksek sıcaklık 11°C, en düşük sıcaklık 6°C olacak. Nem oranı %14 ve rüzgar hızı saatte 2 km/saat olacak.

Haftanın başlangıcında, pazartesi günü, parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. En yüksek sıcaklık 12°C, en düşük sıcaklık 7°C olacak. Nem oranı %15 ve rüzgar hızı saatte 5 km/saat olacak.

Salı günü, öğleden sonra hava parçalı bulutlu olacak ve akşam saatlerinde güneşli bir hava bekleniyor. Sıcaklık en yüksek 13°C, en düşük 11°C olacak. Nem oranı %12 ve rüzgar hızı saatte 9 km/saat olacak.

Hava durumu tahminleri çarşamba ve perşembe günleri yağışlı. Çarşamba günü parçalı bulutlu hava beklenirken, perşembe günü sağanak yağışlarla karşılaşabiliriz.

Sıcaklık tahminlerine göre, hafta sonuna doğru hava biraz daha ılımanlaşacak. Cumartesi günü hafif yağmur, pazar günü ise öğleden sonra hafif yağmur bekleniyor.

Lütfen hava durumu tahminlerini güncel tutmak için resmi hava durumu kaynaklarını da kontrol edin.

istanbul 15 günlük hava durumu raporu
İstanbul 15 Günlük Hava Durumu Raporu (10-23 Aralık 2023 tarihleri arası)

 

 

Yorumlar