Gaspare Galasso kimdir, nerelidir? Zaniolo ile ilişkisi nedir?

Gaspare Galasso kimdir sorusu Galatasaray camiasında son dönemlerde en çok sorulan sorular arasında yer alıyor. Ünlü futbolcu Zaniolo'nun yakın arkadaşı olarak bilinen Galasso da ünlü futbolcu kadar camiada seviliyor.

Google Haberlere Abone ol
Gaspare Galasso kimdir, nerelidir? Zaniolo ile?

Gaspare Galasso kim, nereli soruları merakla soruluyor. Gaspare Galasso, ilk olarak Roma futbol takımının yıldız oyuncusu Nicolò Zaniolo ile yakın arkadaşlığı sayesinde tanındı.

GASPARE GALASSO KİMDİR?

Galasso, Zaniolo ile sıkı bir arkadaşlık kurmuş, hatta Roma'da kaldığı zamanlarda Zaniolo'nun evinde yaşamıştır. Zaniolo'nun annesi Francesca ve babası Igor tarafından neredeyse bir oğul gibi kabul edilmiştir. Galasso, Zaniolo'nun sosyal medya performanslarının arkasındaki isim olarak bilinmektedir​​.

Gaspare Galasso kimdir
Gaspare Galasso ve Zaniolo

 

MESLEKİ YOLCULUK

Galasso'nun profesyonel kariyeri, "Uomini e Donne" adlı televizyon programında figüran olarak başlamış, daha sonra futbol dünyasına geçiş yapmıştır. Bir dönem futbol maçlarına ve etkinliklere davetsiz katıldığı için "portoghese" (davetsiz katılan) olarak adlandırılan Galasso, bu yolla bir ün kazanmıştır. Futbolcuların çevresinde dolaşmaya başlayarak bu alanda kendine bir yer edinmeye çalışmıştır​​.

Gaspare Galasso kimdir
Gaspare Galasso

 

TELEVİZYONA YOLCULUK

Galasso'nun televizyon dünyasında kendine yer edinme hayali bulunmaktadır. Bu amaçla, Zaniolo ile olan arkadaşlığını bir fırsat olarak görmektedir. Zaniolo'nun ailesiyle olan yakın ilişkisi sayesinde, Zaniolo'nun profesyonel kararlarında danışmanlık yapabileceği düşünülmektedir. Ayrıca, Zaniolo'nun imaj yönetiminde önemli bir rol oynadığı ve bu alanda kendisine bir yol çizmeye çalıştığı anlaşılmaktadır​​.

Galasso'nun Zaniolo ile ilişkisi üzerine yaptığı bir röportajda, Zaniolo'nun İtalya'dan ayrılmasının ona iyi gelebileceğini ifade etmiş. Galasso, Zaniolo'nun genç bir futbolcu olduğunu ve hatalar yapabileceğini, ancak bunun medyatik linçe dönüşmemesi gerektiğini belirtmiş.

Ayrıca, Zaniolo'nun Roma takımından ayrılış sürecinde yaşananlar hakkında konuşarak, Mourinho'nun ve diğer ilgili kişilerin yanlışlarını eleştirmiş. Galasso, tüm bu süreçte Zaniolo'nun yanında yer almış ve onun haksız yere hedef haline getirildiğini savunmuş​​​​​​.

Gaspare Galasso kimdir
Gaspare Galasso ve Dursun Özbek

 

NICOLO ZANIOLO KİMDİR?

1999 yılında Massa, Toskana'da doğan Nicolò Zaniolo, Fiorentina'nın gençlik takımında yetişti. Fiorentina tarafından serbest bırakıldıktan sonra Virtus Entella takımına katılan Zaniolo, 2017'de 17 yaşında profesyonel futbola adım attı​​.

INTER MILAN VE İLK PROFESYONEL DENEYİMLER

2017'de İnter Milan tarafından transfer edilen Zaniolo, burada genç takımın en golcü ismi oldu. Ancak İnter'in A takımında resmi bir maça çıkmadı​​.

ROMA'DA YÜKSELİŞ VE BAŞARILAR

2018'de Roma'ya transfer olan Zaniolo, burada hızla yükseldi ve 2018-19 sezonunda Serie A'nın En İyi Genç Oyuncusu seçildi. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Roma'nın önemli gollerini atan Zaniolo, bu dönemde İtalyan futbolunun parlayan yıldızları arasında yerini aldı​​.

SAKATLIKLAR VE ZORLU DÖNEM

2020 ve 2021'de yaşadığı ciddi diz sakatlıkları nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kaldı. 2020-21 sezonunu tamamen kaçırdı ve bu dönemde formunu yeniden kazanmak için mücadele etti​​​​.

GALATASARAY VE YENİDEN BAŞLANGIÇ

2023'te Roma'dan Galatasaray'a transfer olan Zaniolo, burada yeni bir başlangıç yaptı ve takımıyla Süper Lig şampiyonluğu yaşadı​​​​.

ASTON VILLA KİRALAMA VE SON GELİŞMELER

2023-24 sezonu için Aston Villa'ya kiralandı ve bu takımda kariyerine devam etmektedir​​. Ekim 2023'te bir kumar skandalına karıştığı iddiaları üzerine İtalya milli takımından ayrılmak zorunda kaldı​​.

KİŞİSEL HAYATI

Zaniolo, eski profesyonel futbolcu Igor Zaniolo'nun oğludur ve 2021'de eski kız arkadaşı Sara Scaperrotta'dan bir oğlu olmuştur​​.

Yorumlar