Fenerbahçe Erzurumspor maçı canlı izle

Tarihinin en kötü günlerini yaşayan Fenerbahçe, teknik direktör değişikliğinden sonra ilk maçına bu akşam Erzurumspor karşısına çıkıyor. Peki Fenerbahçe maçını internet ya da cep telefonu üzerinden canlı izlemek mümkün mü?

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe Erzurumspor maçı canlı izle

Düşme hattında bulunan Fenerbahçe, en büyük sorunlarından biri olan teknik direktörlük problemini çözdükten sonra ilk maça bugün çıkıyor. Süper Lig'in 16. Haftasının kapanış maçında Fenerbahçe, Şükrü Saraçoğlu Ülker Stadyumu'nda BB Erzurumspor'u ağırlayacak. 17 Aralık Pazartesi günü saat 20.00'da oynanacak mücadele, Bein Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak. Fırat Aydınus'un yöneteceği mücadelede, Aleks Taşçığolu ve Serkan Ok yardımcılıkları üstlenecek. Peki Fenerbahçe maçını internet ya da cep telefonu üzerinden canlı izlemek mümkün mü? Evet mümkün. Ancak bunun için beIN Sports üyeliğinizin bulunması gerekiyor.

Ülker Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak ve hakem Fırat Aydınus'un yöneteceği karşılaşmayla Yanal, Fenerbahçe'nin başında Kadıköy'de 1683 gün sonra resmi bir maçta sahaya çıkacak. Ersun Yanal, Kadıköy'de son olarak 2013-2014 sezonunun 33. haftasında Fenerbahçe'nin Kardemir Karabükspor'u 4-0 yendiği maçta takımının başında yer almıştı. 

Yanal, ayrıca 1676 gün sonra Fenerbahçe'yle bir resmi maçta görev alacak. Yanal'ın sarı-lacivertli ekiple son resmi maçı da şampiyonluğa ulaştıkları 2013-2014 sezonunun 34. haftasında 16 Mayıs 2014'te oynanan Kayserispor müsabakası olmuştu. Öte yandan Ersun Yanal, Soma'daki maden faciasında yaşamını yitirenlerin ailelerine yardım amacıyla 8 Ağustos 2014'te Chelsea ve Beşiktaş'ın da katıldığı Kadıköy'deki turnuvada da sarı-lacivertlilerin başında bulunmuştu. 

Yorumlar