Furkan Özçelik kimdir, kaç yaşında, nerelidir?

TV8 ekranlarında Emre Dorman ile birlikte Ramazan programı sunan Furkan Özçelik kimdir, kaç yaşında, nerelidir?

Google Haberlere Abone ol
Furkan Özçelik kimdir, kaç yaşında, nerelidir?

Ramazan ayına özel program yapan televizyon kanallarından birisi de TV8 oldu. TV8'de yayınlanan programın sunucuları ve konukları her zamanki gibi özel isimlerden seçilmiş durumda. TV8 ekranlarında yayınlanan "Emre Dorman'la Aklımdaki Sorular" isimli programın bu yılki ikinci bir sunucusu da var. O da Furkan Özçelik'tir. Genç, dinamik, zeki ve birikimli bir delikanlı olan Furkan Özçelik henüz 24 yaşında olmasına karşın ilahiyat alanında kendini yetiştirmesi ve televizyon ekranlarından gençlere örnek olabilecek bir profil ortaya koyması çok önem arzediyor. Peki, "Emre Dorman'la Aklımdaki Sorular" isimli programın ikinci sunucusu konumundaki Furkan Özçelik kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

FURKAN ÖZÇELİK KİMDİR? İŞTE BİYOGRAFİSİ

Furkan Özçelik 2020 yılı itibariyle TV8'de yayınlanan "Emre Dorman ile Aklımdaki Sorular" isimli programı sunan genç sunucudur.  

Furkan Özçelik 1996 yılında İstanbul'da dünyaya geldi.

26 yaşında olan Furkan Özçelik, ilk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı

İstanbul'da Yaşar Acar Fen Lisesi'ni bitirdikten sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünü kazandı. Bu bölümden mezun olduktan sonra "Din, Bilim, Felsefe ve Teknoloji" alanlarında kendini yetiştirmeye çalıştı.

Furkan Çelik'in daha çok sunumunu yaptığı programlardan birisinde Emre Dorman'ın yanısıra ünlü İlahiyatçı Caner Taslaman da konuk olmuştu. Üç ismin bereketli bir sohbette bulunduğu programın tamamı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yorumlar