Fırat Görgel kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

AK Parti Kahramanmaraş Belediye Başkan Adayı olan Fırat Görgel'in kim, nereli ve kaç yaşında olduğu soruları merakla soruluyor.

Google Haberlere Abone ol
Fırat Görgel kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

 

Fırat Görgel, 5 Haziran 1982 tarihinde Kahramanmaraş'ta dünyaya geldi. Babası emekli bir öğretmen, annesi ise ev hanımıdır. İlk ve orta öğrenimini memleketinde tamamlayan Görgel, 2000 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni kazandı ve bu kurumda eğitimine devam etti.

2004 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olan Görgel, üniversite yıllarında öğrenci kulüplerinde yöneticilik ve başkanlık görevlerinde bulundu. Mezuniyetinin ardından 2005 yılında Kahramanmaraş Barosu'nda staj yaparak hukuk alanındaki kariyerine adım attı ve aynı yılın sonunda stajını tamamladı.

2006'da Kahramanmaraş'ta serbest avukatlık yapmaya başlayan Görgel, aynı yıl siyasete girerek AK Parti üyesi oldu. Bu dönemde AK Parti Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları'nda çeşitli görevlerde bulunarak yönetim kurulu ve yürütme kurulu üyelikleri gibi önemli pozisyonlarda yer aldı.

Siyasi Kariyeri

2010 yılında AK Parti Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları Başkanı olarak seçilen Görgel, bu görevi 2014 yılına kadar sürdürdü. 2014'te AK Parti Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcılığı'na atandı. 2015 yılında Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Başkanı oldu ve 2020 yılında Kahramanmaraş İl Başkanlığı için aday olarak gösterildi.

Kişisel Yaşamı

Fırat Görgel evli ve 2 kız çocuğu babasıdır.

Güncel Durumu

Görgel, şu anda AK Parti Kahramanmaraş Belediye Başkan adayı olarak politik hayatına devam etmektedir. Lokal seçimler öncesinde sosyal medya kullanıcıları ve yerel halk arasında merak edilen isimlerden biri haline gelmiştir.

Fırat Görgel kimdir, nerelidir, kaç yaşında
Fırat Görgel

 

Yorumlar