Esra Toptaş eşi kimdir babası, kimin kızı, kiminle evli, nerelidir?

Esra Toptaş eşi kim, kiminle evli babası kimdir nereli kaç yaşında soruları Habertürk seyircisi tarafından uzun zamandır sorulan sorular arasında yer alıyor. İşte Toptaş'ın biyografisi ve evlilik hayatıyla ilgili soruların cevapları.

Google Haberlere Abone ol
Esra Toptaş eşi kimdir babası, kimin kızı, kiminle

Esra Toptaş, Habertürk kanalında sunuculuk yapan gazetecilerden biridir. Toptaş'ın sunuculuk yaptığı saatlerde ise birçok kişi özel hayatına dair meraklı sorular soruyor. O sorulardan bazıları ise şöyle: Esra Toptaş eşi kimdir, kiminle evli babası kimdir nereli kaç yaşında?

ESRA TOPTAŞ EŞİ KİM, KİMİNLE EVLİ, BABASI KİMDİR?

Esra Toptaş, Erkan Boğazlayan ile evlidir. 22 yıllık evlilikten bir çocukları var. Toptaş, 27 Şubat 1978 tarihinde doğmuştur. Doğum yeri ve asıl memleketi hakkında bilgi bulunmamaktadır. Balık burcudur. 1999 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olmuş, medya ve iletişim alanında akademik eğitimini tamamlamıştır.

Toptaş, Habertürk TV'de sabah kuşağı programı olan "Gün Başlıyor"u Kadir Kaymakçı ile birlikte hafta içi her gün 06:00-09:00 saatleri arasında sunmuştur. Gazetecilik ve sunuculuk alanında kariyer yapmış Toptaş, Habertürk Gazetesi Bölgesel Ekler Yayın Yönetmenliği görevinde bulunmuştur. Ayrıca, Yerel Seçim 2019 programında da sunuculuk yaparak medya alanında önemli bir yere sahip olmuştur. Halen Habertürk'te yazarlık yapmaktadır.

BİYOGRAFİSİ

Esra Toptaş, televizyon sunuculuğu ve gazetecilik alanında tanınan bir isimdir. 27 Şubat 1978 doğumlu olan Toptaş, Habertürk TV'de "Gün Başlıyor" programını sunmuş, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olmuştur. Mesleğindeki başarıları ve programları ile dikkat çeken Toptaş, aynı zamanda Habertürk yazarıdır. Bu SEO biyografisi, Esra Toptaş kimdir, kaç yaşında, mesleği ne ve nereli gibi sorulara cevap vermektedir.

Kişisel Bilgiler

Kimdir: Esra Toptaş

Toptaş, televizyon sunuculuğu ve gazetecilik yapmaktadır. Kariyerine Habertürk TV'de "Gün Başlıyor" programını sunarak devam etmiştir.

Kaç Yaşında: Yaşı

Esra Toptaş, 27 Şubat 1978 doğumlu olup, şu an 46 yaşındadır.

Nerelidir: Kökeni

Toptaş'ın aslen nereli olduğu bilgisi bulunmamaktadır.

Eğitim ve Mesleki Kariyeri

Toptaş, 1999 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olmuştur. Habertürk Gazetesi Bölgesel Ekler Yayın Yönetmenliği yapmış, Yerel Seçim 2019 programında sunucu olarak yer almıştır.

Televizyon ve Gazetecilik Kariyeri

Habertürk TV'de sabah kuşağında "Gün Başlıyor" programını sunmuş olan Esra Toptaş, televizyon sunuculuğunun yanı sıra, Habertürk'te yazarlık yapmaktadır.

Özel Hayatı

Esra Toptaş, 2 Temmuz 2000 tarihinde Erkan Boğazlıyan ile evlenmiştir ve çiftin Şahin Efe isminde bir çocukları vardır.

Esra Toptaş kiminle evli babası kimdir nereli kaç yaşında
Esra Toptaş kiminle evli babası kimdir nereli kaç yaşında

 

Yorumlar