Ebru Gündeş eşinden ayrıldı mı, boşandı mı?

Ebru Gündeş eşinden ayrıldı mı, boşandı mı, Reza Zarrab ile boşandılar mı, ne zaman boşandı?

Google Haberlere Abone ol
Ebru Gündeş eşinden ayrıldı mı, boşandı mı?

Ebru Gündeş eşinden ayrıldı mı, boşandı mı, ne zaman boşandı,  Reza Zarrab ile boşandılar mı, ne zaman boşandı?

Ebru Gündeş ve Reza Zarrab’ın 11 yıllık evliliği resmen sona erdi. Çekişmeli olarak başlayan boşanma davası, Gündeş’in ihanet iddialarının basına yansımasının ardından Zarrab’ın anlaşmalı boşanmayı kabul etmesiyle kısa sürede sonuçlandı.
 
Reza Zarrab’a evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı gerekçesiyle boşanma davası açtı. Çekişmeli olarak başlayan dava, iddiaya göre ihanet haberleri nedeniyle Reza Zarrab’ın anlaşmalı boşanmayı kabul etmesiyle ilk celsede sonuçlandı. Hürriyet'in haberine göre; İstanbul’da görülen duruşmada mahkeme, çiftin boşanmalarına karar verdi.

10 yaşındaki Alara’nın velayetini annesine veren mahkeme, Zarrab’ın kızıyla belirli aralıklarla görüşmesine hükmetti. İddiaya göre Ebru Gündeş, bu kararın ardından Alara’yı ABD’nin New York kentinde yaşayan Zarrab’ın yanına götürdü.

Gündeş, boşanma dilekçesinde, New York’a yaptığı son ziyarette kızını Zarrab’ın evine bırakıp bir otelde konakladığını belirtmişti. Sanatçının bu sefer de otelde konaklamayı tercih ettiği iddialar arasında.

EBRU GÜNDEŞ KİMDİR?

Ebru Gündeş 12 Ekim 1974 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi.

Konfeksiyon işçisi iken Neşe Demirkat ile tanışan Gündeş, Koral Sarıtaş ile Selçuk Tekay'ın bulunduğu Marş Müzik Yapım ile anlaşır.

Gündeş, albüm hazırlıklarına başlamadan önce Emel Sayın'a vokalistlik yapmıştır.

İlk evliliğini 16 yaşındayken Hamdi Vardar ile, ikinci evliliğini de 2002 yılında avukat Ömer Durak ile yapan Gündeş, 2010 yılında İran Azerisi iş adamı Rıza Sarraf'la evlenmiştir.

15 Ekim 2011'de kızı Alara doğmuştur.


 

Yorumlar