Damla Ersubaşı öldü mü? Damla Ersubaşı olayı nedir, nerede oturuyor?

Damla Ersubaşı'nın kim ve nereli olduğu, eşinin kim olduğu soruları sosyal medyada yayınladığı videoyla birlikte gündem oldu. Ersubaşı, sosyal medyada yayınladığı video görüntüsünde çeşitli itiraflarda bulunduktan sonra çocuklarının velayetini almak istediğini söylüyor. Damla Ersubaşı öldü mü?

Google Haberlere Abone ol
Damla Ersubaşı öldü mü? Damla Ersubaşı olayı nedir

Damla Ersubaşı öldü mü, kimdir, nerelidir, eşi kim soruları yaşanan son gelişmelerin paralelinde soruluyor. Sosyal medyaya düşen bir video ünlü ismin hayatını olumsuz etkileyen yeni bir unsur olarak kayıtlara geçti. Peki, Damla Ersubaşı öldü mü? Damla Ersubaşı olayı nedir, nerede oturuyor?

DAMLA ERSUBAŞI ÖLDÜ MÜ?

Damla Ersubaşı, bir dönem Türk televizyonlarının sevilen dizisi Sihirli Annem'de canlandırdığı Tuğçe karakteriyle tanınmış bir isim. Mahkeme kararıyla çocuklarını kaybeden Ersubaşı, bu süreci sosyal medya hesabından duygusal bir açıklama ile paylaştı. Ancak yaptığı paylaşım, velayeti alma konusunda kendisi için hiç de iyi olmadı. Çünkü, video görüntüsünde annelik haklarını kaybetmesine neden olacak birçok detaylı bilgiyi itiraf ediyor.

  • Doğum Tarihi ve Eğitim: Damla Ersubaşı, 21 Haziran 1993 yılında İstanbul'da doğmuştur. Oyunculuk eğitimini Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde almıştır​​.
  • Kariyer Başlangıcı: Ersubaşı, kariyerine ilk olarak "Yılan Hikayesi" adlı dizi ile başlamış ve daha sonra 2003-2011 yılları arasında popüler dizi "Sihirli Annem"de Tuğçe karakterini canlandırarak tanınmıştır. Ayrıca, LC Waikiki kataloglarında fotomodellik yapmıştır​​.
  • Filmografisi: Ersubaşı'nın rol aldığı bazı projeler arasında "Sabit Kanca 2" (2014), "Her Halimle Sev Beni" (2008), "OKS Anneleri" (2007), "Selena" (2006), "Doktorlar" (2006-2008) ve "Aşka Sürgün" (2005) bulunmaktadır​​.
  • Kişisel Hayatı: 2016 yılında iş adamı Mustafa Can Keser ile evlenen Damla Ersubaşı'nın, 2017 yılında Zehra adında bir kızı dünyaya gelmiştir​​.

Ersubaşı, 2016 yılında işletmeci Mustafa Can Keser ile evlenmiş, çiftin Zehra ve Zeynep adında iki kızları olmuştu. 2020 yılında ise şiddet ve ihanet iddialarıyla gündeme gelen çift, olaylı bir şekilde boşanmıştı.

Damla Ersubaşı kimdir
Damla Ersubaşı ve eşi Mustafa Can Keser çocuklarıyla bir arada

 

Son zamanlarda Mustafa Can Keser, eski eşi Damla Ersubaşına yönelik ağır suçlamalarla dolu bir velayet davası açtı. Keser, mahkemeye elinde bulunan görüntülerle başvurarak eski eşinin yasaklı madde kullandığını iddia etti ve çocukların velayetini almak istediğini belirtti.

ERSUBAŞI'NIN GÖZYAŞLARIYLA DOLU İTİRAFI

Ünlü oyuncu, Instagram üzerinden yaptığı açıklamada, geçmişte uyuşturucuya düştüğünü ve kumar bağımlılığı yaşadığını itiraf etti. Bu süreçte Mustafa Can Keser'in ailesinin parasını harcadığını ve çeşitli vaatlerle bu parayı aldığını belirtti. Ayrıca çocuklarının velayetini vermesine rağmen eski eşi tarafından tehdit edildiğini ve bu sürecin çocukları annesiz bırakma riski taşıdığını dile getirdi.

Bu açıklamaların ardından sosyal medyada ve kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Ersubaşı'nın itirafları, ünlü kişilerin özel hayatları ve toplumsal sorunlar üzerine tartışmaları da beraberinde getirdi.

ÖLDÜ İDDİALARI

Ersubaşı'nın itiraf videoları yayınadıktan sonra intihar ettiği iddialar arasında yer alıyor. Ancak bu iddia henüz teyit edilmedi. Dolayısıyla öldüğü iddiaları için asılsız diyebiliriz.

Yorumlar