Atakan neden ayrıldı, nerede, neden yok, ne oldu?

Atakan neden ayrıldı, neden yok, ne oldu, Survivor All Star yarışmasının son bölümlerinde yer almayan Atakan nam-ı diğer Avatar Atakan nerede, neden yarışmada yer almıyor?

Google Haberlere Abone ol
Atakan neden ayrıldı, nerede, neden yok, ne oldu?

Atakan neden ayrıldı, neden yok, ne oldu, son bölümleriyle ekrana gelen Survivor All Star yarışmasının son bölümlerinde yer almayan Atakan nam-ı diğer Avatar Atakan nerede, neden yarışmada yer almıyor?

TV8'de yayınlanan Survivor All Star yarışmasının en son bölümünde dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Daha önce yaşadığı sakatlık nedeniyle yarışmada yer almayan Avatar Atakan, dün akşamki son bölümde yarışmaya veda etti. Haliyle yarışmacının hayranları Atakan neden ayrıldı, neden yok, ne oldu, Survivor All Star yarışmasının son bölümlerinde yer almayan Atakan nam-ı diğer Avatar Atakan nerede, neden yarışmada yer almıyor? sorularının cevaplarını bekliyor. 

Survivor Atakan, son bölümlerdeki oyunlarda oyun alanında da yer almadı. Acun Ilıcalı, ada konseyinde Atakan Işıktutan'ın sağlık durumu hakkında açıklamada bulunmuştu. 

Atakan Işıktutan, yedeklerden gönüllüler takımına gelmişti. Oyunun başında parkur alanında omzundan sakatlanan Işıktutan bir süredir oyunlarda yer alamıyordu. Ancak gerçekleştirilen son dokunulmazlık yarışlarında oyun alanında da yer almayan Atakan Işıktutan'ın son durumu merak konusu oldu.

Ilıcalı, ''Atakan'ın doktor raporlarının beklendiğini ve sakatlığı geçse de kalıcı hasar olabileceğini söyledi. "Atakan'ın sakatlığı geçse bile kalıcı hasara yol açabilecek bir durum var. Doktorumuzun raporlarını bekliyoruz. Ama bana sorarsanız çok iyimser değilim" demişti.

Ilıcalı son durumunu açıklayarak Survivor'daki akıbetini duyurdu. ''Sağlık ekibimiz detaylı incelemeleri yaptı. Dün söylediğim konu omzun iyileşmesi değil, Survivor'a devam ederse oluşabilecek riskler konusu. Sağlık ekibimiz toplantıda Atakan'ın omzundaki sakatlığın bundan sonra yarışırsa büyük risk olacağını ve kendi sağlığı ile ilgili ciddi sorunlara yol açacağını söyledi. Tabii ki üzgünüz. Atakan'ın sakatlığı maalesef Survivor'a devam etmesine izin vermiyor. Ve Atakan bugün itibariyle Survivor All Star'a veda etti.'' ifadelerini kullandı. Yarışmacı 21 Şubat günü yayımlanan bölümde takım arkadaşlarına veda etti.

SURVIVOR ATAKAN IŞIK TUTAN KİMDİR, NERELİDİR?

Survivor All Star 2022 yarışmasının en dikkat çeken üyelerinden Atakan Işıktutan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte Atakan Işıktutan biyografisi: 

Atakan Işıktutan 15 Aralık 1994 tarihinde İstanbul'da doğdu. 

Şişli ilçesinde dünyaya gelen Işıktutan aslen Rizeli'dir.

2016’da İstanbul Maltepe Üniversitesi İktisat Bölümü’nden mezun olan Atakan, 2018 yılında Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünde yüksek lisansa başladı ve hala devam ediyor. Sporla 4 yaşında yüzmeyle tanıştı ve o günlerden sonra hayatıdan hiç çıkarmadı.

İlkokul, ortaokul ve lise yılları basketbolla geçti, İstanbul içerisinde güzel başarılar elde etti. 2013’te basketbolu bıraktı ve fonksiyonel fitness adı altında CrossFit'le tanıştı. Son yıllarda CrossFit yarışmalarına katılıp başarılar sergiledi. 2018’de yapılan son şampiyonada kendi kategorisinde 1., yine aynı sene yapılan salon Türkiye Kürek Şampiyonası’nda 2. oldu. Ayrıca diksiyon ve oyunculuk eğitimleri aldı.


 

Yorumlar