Trabzonspor, Florent Malouda ile yollarını ayırıyor

Trabzonspor, sezon başında büyük umutlarla transfer edilen yıldız futbolcu Florent Malouda ile yollarını ayırıyor. Bütün haklarından feragat ederek serbest kalmak isteyen tecrübeli futbolcunun, bu talebine bordo mavili kulübün sıcak baktığı...

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor, Florent Malouda ile yollarını ayırıyor

Trabzonspor, sezon başında büyük umutlarla transfer edilen yıldız futbolcu Florent Malouda ile yollarını ayırıyor. Bütün haklarından feragat ederek serbest kalmak isteyen tecrübeli futbolcunun, bu talebine bordo mavili kulübün sıcak baktığı ve resmi prosedürler tamamlandıktan sonra sözleşmenin feshedileceği öğrenildi.

Sezon başında bonservis bedeli ödenmeden Chelsea'dan transfer edilen Fransız futbolcu Malouda ile yılık 2 milyon 500 bin Euro garanti ücret karşılığı 2 yıllık anlaşma yapılmıştı. Bordo mavili camianın çok şey beklediği deneyimli oyuncu, özellikle Hami Mandıralı'nın göreve gelmesinin ardından kadroya girmekte zorlandı. Ailesini gerekçe göstererek sık sık ülkesine giden Fransız futbolcu, Bursaspor maçının ardından da izinsiz olarak ülkesine gitti ve bir daha da geri dönmedi.

Yaşanan olayların ardından da bir yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen Malouda'nın Trabzon'a dönmeye sıcak bakmadığı, yönetimin de deneyimli oyuncu ile yolları ayırmak istediği belirtiliyordu. Fransız futbolcunun, geleceğe dönük haklarından vazgeçerek sözleşmesini feshetmek istediği öğrenildi.

Malouda'nın, avukatları aracılığıyla Trabzonspor kulübüne gönderdiği yazıda, "Geleceğe dönük hiçbir talebim yok. Alacağım da yok. Geldiğim gibi gitmek istiyorum." dediği öğrenildi. Bordo mavili yöneticilerin de bu teklife sıcak baktığı, resmi prosedürler tamamlandıktan sonra Malouda'nın sözleşmesi feshedileceği belirtildi.

Trabzonspor yönetimimin, teknik sorumlu Hami Mandıralı'nın raporu doğrultusunda Bosingwa, Bouceanu, Hernique ve Adrian dışında diğer yabancılarla da yollarını ayırayacağı belirtildi. Bazı tekliflerin geldiği belirtilen Souleyman Bamba için de Dünya Kupası maçlarının bekleneceği, oyuncunun performansına göre iyi bir borservis bedeliyle elden çıkartılmasının planlandığı kaydedildi.

CİHAN

Yorumlar