Tarsus Yarı Maratonu'nda şampiyon Batman Petrolspor

Bu yıl 10.'su düzenlenen Uluslararası Tarsus Yarı Maratonu’na katılan Batman Petrolspor Atletizm Takımı büyük bir başarıya imza attı.

Google Haberlere Abone ol
Tarsus Yarı Maratonu'nda şampiyon Batman Petrolspor

Bu yıl 10.'su düzenlenen Uluslararası Tarsus Yarı Maratonu’na katılan Batman Petrolspor Atletizm Takımı büyük bir başarıya imza attı. Bin 400 kişinin katılımı ile koşulan 21,5 kilometrelik koşunun galibi Petrolspor Atletizm Takımı oldu.

Büyük erkekler kategorisinde toplam 11 takımın katıldığı yarı maratonu 3 saat 29 dakika 14 saniye ile bitiren kırmızı-beyazlı ekip takım halinde Türkiye şampiyonu oldu.

2013-2014 sezonuna çok hızlı bir şekilde başlayan kırmızı-beyazlı ekip 2.’si Uluslar arası olmak üzere 6 Türkiye şampiyonluğu kupası elde etti. Takımın performansının her geçen gün biraz daha yükselmesine sevinen yönetim kurulu kazanılan Türkiye şampiyonluklarından ötürü sporcularını kutladı.

Batman Petrolspor Salon Sporları Sorumlusu Murat Altunkaynak, "Sezona çok hızlı bir şekilde başlayan ve önemli başarılara imza atan atletizm takımımız son olarak 10.'su düzenlenen Uluslararası Tarsus Yarı Maratonu’nu başarılı bir şekilde tamamlayarak takım halinde şampiyon oldu. Atletizm takımımız bizim yüz akımızdır. Emeği geçenleri kutluyorum, gençlere daha fazla önem vereceğiz ve üst düzey başarılara imza atacağız." dedi.
CİHAN

Yorumlar