Rusya’da futbol heyecanı cumartesi tekrar başlıyor

İki aylık aradan sonra Rusya Premier Ligi 8 Mart günü tekrar başlıyor.Kaş aylarında aşırı soğuklar nedeniyle futbola iki ay ara veren Rusya, cumartesi günü oynanacak iki maç ile tekrar başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Rusya’da futbol heyecanı cumartesi tekrar başlıyor

İki aylık aradan sonra Rusya Premier Ligi 8 Mart günü tekrar başlıyor.

Kaş aylarında aşırı soğuklar nedeniyle futbola iki ay ara veren Rusya, cumartesi günü oynanacak iki maç ile tekrar başlıyor. Rusya Premier Ligi geride 19 haftayı bırakırken geriye kalan 11 haftada takımlar şampiyonluk için son kozlarını paylaşacak.

İLK ALTI TAKIMIN ZİRVE HESABI

Rusya Premier Ligi’nde 19 hafta geride kalmasına rağmen zirve yarışında puanlar birbirine çok yakın. İlk altı takıma bakıldığında lider Zenit ile 6. Sırada bulunan Krasnodar’ın arasında 7 puan fark bulunuyor. Düşme hattı ve derbi maçları dikkate alındığında zirve yarışının çekişmeli ve zor geçeceği öngörülüyor.

ANJİ, PREMİER LİGİ VEDA ETMEK ÜZERE

Daha 2013-2014 sezon öncesi şampiyonluklar, Avrupa’da başarılar hedefiyle hazırlık yapan Anji ligin dibine demir atmış durumda. Küçülmeye giden ve bütün oyuncularını elden çıkaran Anji son sırada yer alıyor. Sekiz puanı bulunan Anji’nin düşme hattından kurtulabilmesi için ciddi çıkış yaparak rakiplerin puan kaybetmesini beklemek zorunda.

Ligde 40 puanla lider olan Zenit’i yine 40 puanla Lokomotiv Moskova, 39 puanla Spartak Moskova takip ediyor. Düşme hattında ise 13 puanla Terek, 12 puanla Ural ve 8 puanı bulunan Anji bulunuyor.

Rusya Premier Ligi 8 Mart Cumartesi günü Krasnodar – Ural ve Terek – Spartak Moskova maçlarıyla kaldığı yerden devam edecek. CİHAN

Yorumlar