Güreş Federasyonu da Soma'yı unutmadı

İzmir'de organize edilen Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda, Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan facia sebebiyle hayatını kaybeden maden işçileri için saygı duruşunda bulunularak "Başımız Sağolsun, Kalbimiz Soma'da" yazılı bir pankart açıldı.Türkiye...

Google Haberlere Abone ol
Güreş Federasyonu da Soma'yı unutmadı

İzmir'de organize edilen Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda, Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan facia sebebiyle hayatını kaybeden maden işçileri için saygı duruşunda bulunularak "Başımız Sağolsun, Kalbimiz Soma'da" yazılı bir pankart açıldı.

Türkiye Güreş Federasyonu, Manisa'da yer alan bir kömür ocağında geçtiğimiz günlerde meydana gelen kaza sebebiyle vefat eden maden işçilerini unutmadı.

İzmir'de düzenlenen Şampiyonlar Turnuvası'nın sabah seansında müsabakalar başlamadan önce, hayatını kaybeden maden işçileri için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve akabinde İstiklal Marşı okundu. Talihsiz kazada yaşamını yitiren işçiler için üzerinde Türkçe ve İngilizce olarak "Başımız Sağolsun, Kalbimiz Soma'da" yazılı büyük bir pankart açıldı.

Öte yandan her ülkeyi temsilen bir sporcu, üzerinde yine Türkçe ve İngilizce ifadelerle "Kalbimiz ve Dualarımızla Yanınızdayız" yazılı ülke tabelaları ile mindere çıktılar.

Şampiyonlar Turnuvası'nda milli mayo ile mindere çıkan sporcularımız ise, kollarına siyah bant yapıştırarak hayatlarını kaybeden maden işçileri için mücadele ettiklerini ve ailelerinin acılarını paylaştıklarını göstermiş oldular.

Yaşanan elim kaza sonucunda vefat eden maden işçilerinin yasını tuttuklarını ve en derin üzüntü içerisinde olduklarını belirten Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya, kendilerine Allah'tan Rahmet, kederli ailelerine ise başsağlığı diledi.

CİHAN

Yorumlar