Fenerbahçe'nin nöbetçi golcüsü Semih, gittiği Antalya küme düşünce serbest kaldı

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Elazığspor'a 2-1 yenilince küme düşmesi kesinleşen Medical Park Antalyaspor'da yönetimden sonra golcü Semih Şentürk'te gitti. Fenerbahçe'nin 'nöbetçi golcüsü', 'Genç Semih' olarak isim yapan ve Süper...

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'nin nöbetçi golcüsü Semih, gittiği Antalya küme düşünce serbest kaldı

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Elazığspor'a 2-1 yenilince küme düşmesi kesinleşen Medical Park Antalyaspor'da yönetimden sonra golcü Semih Şentürk'te gitti.

Fenerbahçe'nin 'nöbetçi golcüsü', 'Genç Semih' olarak isim yapan ve Süper Lig'in devre arasında Fenerbahçe'den ayrılarak Medical Park Antalyaspor'a transfer olan Semih Şentürk, kırmızı beyazlı takıma veda ediyor. ntvspor.net'in haberine göre, sözleşmesindeki maddeden yararlanacak olan Semih Şentürk'ün, Spor Toto Süper Lig kulüplerinden gelecek teklifleri değerlendireceği belirtildi.

Ara transfer döneminde Fenerbahçe'den alacaklarını silen ve buna karşılık bonservisini alan golcü futbolcu, Antalyaspor ile yaptığı sözleşmeye 'Takım küme düşerse serbest kalır' şeklinde madde ekletmişti.

Medical Park Antalyaspor'un geçiğimiz hafta sonu düşmesi kesinleşince, Semih Şentürk'e serbest kalma yolu açıldı. Deneyimli futbolcu, kırmızı beyazlı formayı Gençlerbirliği ve Trabzonspor maçlarında son kez giydikten sonra boşa çıkacak.

PTT 1. Lig'de forma giymek istemeyen Semih Şentürk, Spor Toto Süper Lig kulüplerinden gelecek teklifleri değerlendirecek. Semih Şentürk, ligde bu sezon 13 maçta 3 gol, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 5 maçta 2 gol atmıştı.

ÇAPA'NIN SÖZLEŞMESİ 2015 SONUNA KADAR AMA, SÖZLEŞMEDE ÖZEL MADDE VAR

Bu arada Medical Park Antalyaspor'un teknik direktörü Fuat Çapa'nın da aynı maddeden sezon sonunda serbest kalacağı açıklandı.

Görevinden istifa eden ve Olağanüstü Genel Kurul kararı alan Başkan Gültekin Gencer, yaptığı açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonu'nun sitesine baktığınızda da göreceksiniz ki Fuat Çapa hocanın 2014-2015 sezonu sonuna kadar sözleşmesi var. Ancak bu sözleşmede 'Medical Park Antalyaspor'un küme düşmesi durumuda serbest kalır' maddesi de var. Onun için Fuat Çapa hocamız da 2013-2014 sezonu bitiminde serbest kalacaktır." dedi.

Buna göre Fuat Çapa sezonun bitimine 2 hafta kalırken Medical Park Antalyaspor ile 33. haftada Gençlerbirliği deplasmanında, 34. ve son haftada ise Trabzonspor ile oynanacak maçların ardından serbest kalacak.

CİHAN

Yorumlar