'Demirören ile herhangi bir borç alma - verme işimiz olmamıştır'

Beşiktaş Kulübü 2014 yılı 2. Olağan Divan Kurulu Toplantısı devam ederken, Kulüp Başkanı Fikret Orman yaptığı konuşmada, eski başkan Yıldırım Demirören'e ait olan borçla ilgili de önemli açıklamalar yaptı.Taksim'de bir otelde gerçekleşen...

Google Haberlere Abone ol
'Demirören ile herhangi bir borç alma - verme işimiz olmamıştır'

Beşiktaş Kulübü 2014 yılı 2. Olağan Divan Kurulu Toplantısı devam ederken, Kulüp Başkanı Fikret Orman yaptığı konuşmada, eski başkan Yıldırım Demirören'e ait olan borçla ilgili de önemli açıklamalar yaptı.

Taksim'de bir otelde gerçekleşen divan toplantısında konuşan Başkan Fikret Orman, uzun süredir siyah beyazlı kulübün gündeminde olan eski Başkan Yıldırım Demirören'e olan borç mevzusunu bir formülle noktalayacaklarını söyledi.

Uzun süredir siyah beyazlı kulübün gündeminde olan Demirören ile ilgili borçlara dair net açıklamalar yapan Başkan Fikret Orman, "Yıldırım Demirören ile ilgili kan içtim kızılcık şerbeti yaptım. Demirören ile herhangi bir borç alma - verme işimiz olmamıştır. Yıldırım Demirören konusu Beşiktaş tarafından kapanmış olacaktır. Demirören'in borcunu kapatma vaadi var ama yapmadı. Yıldırım Demirören'in borçları ödeme vaadi var ama yapmadı." dedi.

Fikret Orman, Beşiktaş'ın Demirören'e olan 100 milyon liralık borcunun 30'unu bağışlayacağını, 30 milyonunu sponsorlukla kapatacağını, 40 milyonunun ise ödeneceğini belirtti.

ADALI, ÇEBİ VE ORMAN'A DA BORÇ VAR

Ayrıca, Beşiktaş'ın diğer kişilere olan borçları da açıklandı. Buna göre eski yöneticilerden Serdal Adalı'ya 9 milyon 767 bin Türk Lirası, Tamer Kıran'a 8 milyon Türk Lirası, Ahmet Nur Çebi'ye 5 milyon Türk lirası ve Fikret Orman'a da 2.4 milyon Türk Lirası borcu olduğu açıklandı.

CİHAN

Yorumlar