Bandırma Güreş İhtisas Kulübü'nden Başkan Mirza’ya ziyaret

Bandırma Güreş İhtisas Kulübü Başkan ve Yöneticileri Belediye Başkanı Dursun Mirza’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Kulüp Başkanı Orhan Turançlı, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Acar ve Erdem Özcan yer aldı. Güreş İhtisas Kulübü...

Google Haberlere Abone ol
Bandırma Güreş İhtisas Kulübü'nden Başkan Mirza’ya ziyaret

Bandırma Güreş İhtisas Kulübü Başkan ve Yöneticileri Belediye Başkanı Dursun Mirza’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Kulüp Başkanı Orhan Turançlı, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Acar ve Erdem Özcan yer aldı.

Güreş İhtisas Kulübü olarak yeni dönemde Bandırma’da kentimizle özleşecek ve ülkemizde adından başarıyla söz ettirecek yağlı güreşlerin düzenlemek istediklerini belirten Kulüp Başkanı Orhan Turançlı, bu güreş organizasyonunu Bandırma’nın kurtuluş günü olan 17 Eylül tarihinde düzenleyerek geleneksel hale getirmek istediklerini söyledi.

Turançlı ayrıca dede, oğul ve torun üç kuşak Kırkpınar Başpehlivanı olan Kara Ali Acar, Hasan Acar ve Sabri Acar’ın Bandırma kent girişinde heykellerinin dikilmesi konusunda Başkan Mirza’dan destek isteyerek konuyla ilgili bilgi verdi.

Başkan Mirza, iki ayrı konuya da sıcak baktıklarını belirterek Bandırma Belediyesi olarak imkanlar dahilinde destek vermek istediklerini söyledi. Mirza, "Bandırma Güreş İhtisas Kulübünün değerli Başkan ve Yöneticilerinin ziyaretinden büyük memnuniyet duydum. Bu ziyarette bana ilettikleri taleplerin hayata geçirilmesi konusunda Bandırma Belediyesi olarak belediyemiz imkanları dahilinde üzerimize düşeni yapmak isteriz." dedi.

CİHAN

Yorumlar