Altınordu U14 Cup yarın başlıyor

PTT 1. Lig'in yeni takımlarından İzmir temsilcisi Altınordu'nun altyapı grubu tarafından düzenlenen, 'Altınordu U14 Cup' yarın başlıyor.Uluslararası U12 Cup ile ülkemizde genç takımlar düzeyindeki en büyük organizasyonu gerçekleştiren...

Google Haberlere Abone ol
Altınordu U14 Cup yarın başlıyor

PTT 1. Lig'in yeni takımlarından İzmir temsilcisi Altınordu'nun altyapı grubu tarafından düzenlenen, 'Altınordu U14 Cup' yarın başlıyor.

Uluslararası U12 Cup ile ülkemizde genç takımlar düzeyindeki en büyük organizasyonu gerçekleştiren Altınordu, yarın ve pazar günü 14 yaş grubundaki 4 takımın katılacağı uluslararası bir turnuva daha düzenliyor.

Selçuk - Efes Tesisleri'nde Altınordu Uluslararası U14 Cup'a Altınordu'nun yanı sıra Danimarka'dan Brondby ve Viborg FF ile Sırbistan'dan FC Rad takımları katılacak. Organizasyon, saat 10.00'daki Altınordu - Viborg FF maçıyla başlayacak. İlk gün 4, ikinci gün ise 2 maç oynanacak.

Takımlar, turnuva bitiminde aqua parkta eğlenceli saatler geçirecekler. Sportif Etkinlikler Yöneticisi Gökhan Göktürk, U14 Cup'ı da geleneksel hale getirip 'Her ay bir uluslararası turnuva' hedefine doğru yüründüğünü belirterek, "Hafta sonunda keyifli saatler geçirmek, güzel maçlar izleyip çocuklarımızın coşkusuna ortak olmak isteyen futbolseverleri, Selçuk - Efes Tesisleri'ne bekliyoruz." dedi.

CİHAN

Yorumlar