TEM ve E-5'te iki ayrı kaza, trafik kilitlendi

TEM Hadımköy-Bahçeşehir yönünde, E-5'te ise İncirli-Şirinevler yönünde iki ayrı trafik kazası meydana geldi. Her iki kazada da sol şeritler kapatıldı, trafik aksadı

Google Haberlere Abone ol
TEM ve E-5'te iki ayrı kaza, trafik kilitlendi

Sonhaberler | Haber Merkezi 

TEM otoyolu ile E-5'te bu sabah iki ayrı kaza meydana geldi. TEM Hadımköy-Bahçeşehir yönünde saat 8.30 sularında meydana gelen kazada bir kişi yaralandı. Kaza sonrası sol şerit trafiğe kapatıldı. Kaza sonrası trafik kilitlenme noktasına geldi. 

Öte yandan E-5'te de aynı dakikalarda zincirleme kaza meydana geldi. İncirli-Şirinevler yönünde meydana gelen kazada ilk gelen bilgilere göre yaralılar var. Kaza sonrası sol şerit kapatıldı, trafik kontrollü bir şekilde akıyor. 

KARAYOLLARINDA SON DURUM

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Korkuteli-Elmalı yolunun 5-17. kilometrelerinde patlatmalı yapım çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapatılacak. Ulaşım, yolun 5. kilometresinde bulunan Ulucak Köyü güzergahından gerçekleştirilecek.

Akseki-Seydişehir yolunun 0-6. kilometrelerinde üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten ve kontrollü devam ediyor.

Çeltikçi-Antalya yolunun 12-16. kilometrelerinde patlatmalı yapım çalışmaları nedeniyle hafta içi her gün 15.00-16.00 saatlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Afyon-İzmir yolunun 38-42. kilometrelerinde tünel çalışmaları devam ettiğinden ulaşım tek şeritten gerçekleştiriliyor.

Yorumlar