Şimşek: AKP hükümetinin Parlamento'da sadece parmak çoğunluğu kaldı

MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet iddiaları sonrası AK Parti hükümetinin Parlamento'da sadece parmak çoğunluğunun kaldığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Şimşek: AKP hükümetinin Parlamento'da sadece parmak çoğunluğu kaldı

MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet iddiaları sonrası AK Parti hükümetinin Parlamento'da sadece parmak çoğunluğunun kaldığını söyledi. Başbakan'ın toplumun bir kesimiyle sürekli kavga ettiğini dile getiren Şimşek, fezlekelerin Meclis'e gelmemesini de eleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bafra İlçe Teşkilatı üyeleri ve Belediye başkan adayı Özgür Topkaya, Çetinkaya beldesini ziyaret etti. Ziyarette MHP Milletvekili Cemalettin Şimşek, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Acar, eski Belediye Başkanı Hasan Aslan ve parti teşkilatı üyeleri yer aldı. MHP Bafra Belediye başkan adayı inşaat mühendisi Özgür Topkaya, "Bizler nasıl bir göreve talip olduğumuzu çok iyi biliyoruz. Çalışmalarımızı da bu yönde sürdürmekteyiz. Ben de sizlerin içinden gelen biriyim, köylülerimizin sıkıntısını en iyi şekilde ben bilirim. Mahsulünüzün de para etmediğini çok iyi biliyorum. Bugün Bafra bölgemize yatırımların gelmediğini görüyoruz. Çiftçimiz için hedefimizde organik tarım var. Çalışmalarımızın bir kısmını bu yönde sürdüreceğiz. Bafra’nın tarımı Türkiye'de özellikle organik tarımda bir numara yapmayı hedefliyoruz. Samsun Büyükşehir Belediye başkan adayımız Ferhat Günaydın ile Bafra’nın köyleri için projeler hazırlandık. Bizleri bu zorlu meşakkatli yolda yalnız bırakmayacağınıza gönülden inanıyoruz.’’ açıklamasını yaptı.

MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek ise "Öncelikle 2011 seçimleri üzerinden yaklaşık 3 yıl gibi bir süre geçti. Milliyetçi Hareket Partisi, TBMM'de muhalefet partisi olarak temsil edildi. Ben de muhalefet partisi milletvekili olarak gerek Samsunumuzu gerek Baframızın ve köylerimizin sorunlarını Meclis'te temsil ediyorum. Artık AK Parti hükümetinin sadece Parlamento'da parmak çoğunluğu kaldı. Sayın Başbakan toplumun bir kesimiyle kavga ediyor. 17 Aralık sürecinde bir yolsuzluk patladı gidiyor." dedi.

Dört bakan hakkındaki fezlekelerin Meclis'e bir türlü gelmemesine de değinen Şimşek, "Fezleke ne demek biliyor musunuz? Yolsuzluklara bulaştıkları, savcı tarafından yapılan mütalaası Büyük Millet Meclisi'ne gelirse bunlar konuşulacak, tartışılacak ve kamuoyu da duyacak. Onun için bu fezlekelerin Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne gelmelerinin önünü kestiler. Bakın Koray Aydın ne yaptı, suçladılar, gitti Yüce Divan'da yargılandı, kendini akladı, bütün suçlamalardan berat etti.’’ diye konuştu. CİHAN

Yorumlar