Muş Valisi banka müdürlerini ziyaret etti

Muş Valisi Vedat Büyükersoy, kentte faaliyet yürüten banka müdürlerini ziyaret ederek “Hem banka müdürlerimize nezaket ziyaretinde bulunmak, hem de vatandaşların sıkıntılarını aktarmak için geldik.

Google Haberlere Abone ol
Muş Valisi banka müdürlerini ziyaret etti

Muş Valisi Vedat Büyükersoy, kentte faaliyet yürüten banka müdürlerini ziyaret ederek “Hem banka müdürlerimize nezaket ziyaretinde bulunmak, hem de vatandaşların sıkıntılarını aktarmak için geldik.” dedi.

    Vedat Büyükersoy, kentte faaliyet yürüten banka müdürlerini ziyaret etti. Ziyarette bankaların çalışmalarıyla ilgili bilgi alan Büyükersoy, daha sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu. Vatandaşlardan bazı şikayetler aldıklarını ifade eden Büyükersoy, hem bu şikayetleri iletmek hem de nezaket ziyaretinde bulunmak için bankaları gezdiklerini belirterek şöyle konuştu: "Zaman zaman sizler de şahit oluyorsunuz. Bazı vatandaşlarımız, bankaların gayrimenkulleri kabul etmediğini söylüyor. Biz de hem banka müdürlerimize nezaket ziyaretinde bulunmak, hem de vatandaşların sıkıntılarını aktarmak için geldik."

    Muş’ta artık risk faktörünün kalmadığını dile getiren Büyükersoy, “Bu yüzden vatandaşların gayrimenkullerinin gerçek değeri üzerinden ipotek olarak kabul edilmesini istiyoruz. Böyle olunca vatandaşımız da mağdur olmuyor.” dedi. Büyükersoy, gazetecilerin, firmaların teminat mektubu alma konusunda bankalarla sıkıntı yaşadığının hatırlatması üzerine şöyle konuştu: “Bu konuda banka müdürlerimiz genel müdürlükleriyle görüşmeli ve bu sorunu çözmelidir. Eğer firmalarımız çevre illerden teminat alabiliyor ama aynı dosyayla Muş’ta teminat mektubu alamıyorsa bu haksızlıktır. Etrafımızdaki diğer illerle Muş’ta farklı uygulamalar varsa, bu sorun çözülmelidir.”

    Vali Vedat Büyükersoy’un yaptığı banka ziyaretlerine İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bülent Solmaz da eşlik etti. CİHAN

Yorumlar