MHP'li Kazancıoğlu: Malatya’yı MHP ile yeniden buluşturacağız

MHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fikret Şinasi Kazancıoğlu, "Malatya'yı MHP ile yeniden buluşturacağız.

Google Haberlere Abone ol
MHP'li Kazancıoğlu: Malatya’yı MHP ile yeniden buluşturacağız

MHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fikret Şinasi Kazancıoğlu, "Malatya'yı MHP ile yeniden buluşturacağız." dedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren Kazancıoğlu, Özalper Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Toplantıda konuşan Kazancıoğlu, "Arifedeyiz, bayrama az kaldı. Son güleri iyi değerlendirmeliyiz." dedi. Kazancıoğlu, Malatya'ya hizmet etmek için yola çıktıklarını kaydederek, şöyle devam etti: "100 gündür çok iyi çalıştık. Çok iyi hazırlandık. İnanın Malatyalı artık bizi fark etti. Malatyalı artık itirazı ve hak aramayı öğrendi. Öğrenmeyenler de, inşallah 30 Mart'ta da sandıkta öğrenecek. Ama bu sizler sayesinde olacak. Arkamızda temiz bir hikaye önümüzde de hayallerimiz var. Hep projelerden bahsettik. Adımız "projeciye" çıktı. Ama Malatyalı hemşerilerimiz çok güzel bir proje başlattı. Bu proje, MHP'yi yeniden MHP ile buluşturma projesidir."

Malatya için güzel projelerinin olduğunu dile getiren Kazancıoğlu, "Hepimiz ilerliyoruz. 30 Mart akşamı çok farklı bir gün olacak. Sokağa her çıktığımda bunu yakinen görüyorum. Vatandaşlarımız, "Büyükşehirde bizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz" diyorlar. İnşallah bu iyi dilekler, 30 Mart'ta sandığa yansıyacak." ifadelerini kullandı.
CİHAN

Yorumlar