İpsala Pirinci tanıtım çalışmalarına başlandı

Türkiye’nin çeltik ambarı İpsala ilçesinde yetiştirilen pirinç tescillendi. Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, bölge pirincini tanıtmak amacıyla Keşan-İpsala karayoluna büyük bir tanıtım anıtı diktiklerini...

Google Haberlere Abone ol
İpsala Pirinci tanıtım çalışmalarına başlandı

Türkiye’nin çeltik ambarı İpsala ilçesinde yetiştirilen pirinç tescillendi. Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, bölge pirincini tanıtmak amacıyla Keşan-İpsala karayoluna büyük bir tanıtım anıtı diktiklerini ifade etti.

Keşan Satır Et'ten sonra bölgenin en önemli ürünü İpsala Pirinci’nin de tescil edildiğini aktaran Helvacıoğlu, şunları kaydetti: “Bölgemiz açısından gıda turizmini oldukça önemsediğimizi sürekli dile getirdik. Keşan Satır Et’in ardından marka tescilini gerçekleştirdiğimiz İpsala Pirincimizin tanıtım çalışmalarını tüm bölge kurum ve kuruluşlarımız ile birlikte daha da üzerine düşerek yapacağımızı ifade etmek istiyorum. Marka çalışmalarını tanıtım ile sürdüreceğimiz bir sürece başlıyoruz. Bu adımlardan biri de çalışmaları titizlik ile tamamlanmış olan görsel çalışmadır. Adımlarımız ulusal çapta televizyon, radyo ve gazete tanıtımları ile devam edecek. Burada emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz."

CİHAN

Yorumlar