DEDAŞ'tan köylere faiz affı ziyareti

Dicle EDAŞ Batman İl Müdürlüğü, köyleri ziyaret ederek hem sorunları dinliyor hem de faiz affıyla ilgili köylüleri bilgilendiriyor.

Google Haberlere Abone ol
DEDAŞ'tan köylere faiz affı ziyareti

Dicle EDAŞ Batman İl Müdürlüğü, köyleri ziyaret ederek hem sorunları dinliyor hem de faiz affıyla ilgili köylüleri bilgilendiriyor.

Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi’nin(DEDAŞ) 21 Mart tarihinde başlattığı özelleştirme öncesi alacaklarının gecikme zammını silen kampanyada son iki haftaya girilirken, ekipler 40 köyde vatandaşlarla bir araya gelerek faiz affı ve taksitlendirme çalışmaları ile ilgili vatandaşları bilgilendirdi.

SON 15 GÜN

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş, 2013’ta açılan kampanyalardan haberdar olamayan veya değişik sebeplerle bu sürede borcunu ödeyemeyen aboneleri için başlattığı kampanyada son 15 güne girildi. Her vatandaşın kampanyadan haberdar olması ve yararlanması için büyük gayret gösteren Dicle EDAŞ Batman İl Müdürlüğü ekipleri, köyleri dolaşıyor.

40 KÖYE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Köy muhtarlarıyla görüşen ve camilerden duyuru yapan DEDAŞ ekipleri, vatandaşların da evlerine misafir oldu. Samimi bir ortamda geçen ziyaretlerde 30 Nisan’da sona erecek kampanyanın faiz affıyla ilgili son kampanya olduğunu dile getiren ekipler, faiz affının yanı sıra eski borçlara taksitlendirme imkanı ile ilgili bilgiler de verdi.

BORCUNU ÖDEMEYENLERE İCRA YOLU

Bu fırsatın kaçırılmaması tavsiyesinde bulunan yetkililer, 30 Nisan’dan sonra borçlu vatandaşlar hakkında dava açacaklarını hatırlattılar. Dicle EDAŞ ekipleri, ziyaretler esnasında borç ihbarı, sayaç kontrolü ve abone denetimi çalışmalarında da bulundu. Dicle EDAŞ yetkilileri, kendilerini sıcak karşılayan, faiz affı ve taksitlendirme konusunda duyarlılık gösteren köylülere teşekkür etti.
CİHAN

Yorumlar