CHP'li Özdamar: Bayrak, Cumhurbaşkanlığı hayallerine feda edilemez

CHP Gümüşhane İl Başkanı Sait Özdamar, Türk Bayrağı'nın Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olma hayallerine feda edilecek bir olgu olmadığını, bunun için Türk tarihini okumanın yeterli olduğunu söyledi. Son günlerde yaşanan yol kapatma...

Google Haberlere Abone ol
CHP'li Özdamar: Bayrak, Cumhurbaşkanlığı hayallerine feda edilemez

CHP Gümüşhane İl Başkanı Sait Özdamar, Türk Bayrağı'nın Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olma hayallerine feda edilecek bir olgu olmadığını, bunun için Türk tarihini okumanın yeterli olduğunu söyledi.

Son günlerde yaşanan yol kapatma ve bayrak indirme eylemlerinin ardından yazılı açıklama yapan CHP Gümüşhane İl Başkanı Sait Özdamar, "Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgemizde terör örgütü, kendi polisini kurmuş ses yok, kendi maliye sistemini kurmuş ses yok. Diyarbakır Bingöl karayolu 15 gündür kapalı ses yok, yol kontrollerini örgüt yapıyor ses yok ve de Bayrağımız hava üs komutanlığımız bahçesinde direkten indiriliyor yine ses yok. Sormak istiyorum, mecliste yemin ederken vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğüne yemin eden Başbakan ve bakanlar nerede? O üssün komuta kademesini üstlenenler nerede? Onlarda hiç vicdan denen bir şey yokmudur? İstifa bir erdemdir. Onu düşünen ise hiç yok. Siz korkulukmusunuz, yoksa bu ülkeyi yok etmek için başka misyonlarınız mı var? Ülke genelinde bunlar yaşanırken ilimizde de kış uykusu devam ediyor. AKP İl başkanından ve Belediye Başkanımız Sn. Çimen’den de çıt yok. Ey İktidar edenler; bu millet size sessiz ve kayıtsız kalasınız diyemi oy verdi. Adına barış süreci denen ve Muhalefetin haberi olmadan yürütülen müzakereler de PKK, BDP ve iktidarın beş kişisinden başka kimsenin bir şey bilmediği bu sürece kurban mı ediliyoruz? Biz bunları çok görmüyoruz. Bütün bu yaşananlar , kendi halkına Atatürk’ü, Cumhuriyeti ve ve Ulusal değerlerimizi unutturmaya çalışmanın ürünleridir. Zaten bu iktidardan başka bir şey beklemekte nafiledir. Her fırsatta Çanakkale ruhundan bahsedenler nerelerdesiniz. Yoksa Doğu ve Güneydoğu Anadolu sizin özerklik hayalinize kurbanmı verildi. Öyle düşünüyorsanız, durun; bu halk ölmedi gerekirse sizin zihniyetinize de bölücü zihniyete de kanının son damlasına kadar direnir. Tıpkı Kurtuluş savaşında olduğu gibi . Tez elden, sahip olamadığınız için bu Bayraktan ve Yüce Türk milletinden özür dileyin ve çekip ayrılın. Bayrak, Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olma hayallerine feda edilecek bir olgu değildir. Bilmiyorsanız Türk tarihini okumanız yeterlidir." dedi.

CİHAN

Yorumlar