Belediyenin peyzaj ve yol yapım çalışması devam ediyor

Bitlis Belediyesi tarafından yaz sezonunun başlamasıyla birlikte kentin çeşitli yerlerinde başlatılan peyzaj ve yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.Çalışmalar kapsamında il geneli 4 ayrı noktada çalışma yürüten belediye...

Google Haberlere Abone ol
Belediyenin peyzaj ve yol yapım çalışması devam ediyor

Bitlis Belediyesi tarafından yaz sezonunun başlamasıyla birlikte kentin çeşitli yerlerinde başlatılan peyzaj ve yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında il geneli 4 ayrı noktada çalışma yürüten belediye fen işleri müdürlüğü ekipleri hem peyzaj hem de kışın tahrip olan yollarda yol yapım çalışması yürütüyor. Yapılan çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Bitlis Belediye Başkanı Hüseyin Olan, daha güzel ve yaşanılabilir bir Bitlis için çalıştıklarını ifade ederek şöyle konuştu: “Ahmet Eren Bulvarı üzerindeki orta refüjde peyzaj çalışmaları devam ediyor. Taş Mahallesinde bulunan stadyum civarında yolda eski parkeler sökülerek, yerine yeni kilitli parke döşeme çalışmaları yapılacaktır. Çarşı merkezde değişik yerlerde kaldırım onarım çalışması devam ediyor. Çarşı merkezde bulunan buğday pazarı civarında kanalizasyon yapım çalışması devam ediyor.”

Başkan Olan, ayrıca başlatılan çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını sözlerine ekledi. CİHAN

Yorumlar