Aydın Valisi Ayyıldız manevi kızını nişanladı

Aydın Valisi Erol Ayyıldız ve eşi Uzm. Dr. Dilek Didem Ayyıldız, manevi kızları olan Nazillili şehit ailesinin kızı Şehrinaz Keskin’i nişanladı.

Google Haberlere Abone ol
Aydın Valisi Ayyıldız manevi kızını nişanladı

Aydın Valisi Erol Ayyıldız ve eşi Uzm. Dr. Dilek Didem Ayyıldız, manevi kızları olan Nazillili şehit ailesinin kızı Şehrinaz Keskin’i nişanladı. Geçen ayki isteme töreninin ardından Nazilli Şehit Aileleri Derneği Başkanı Jale Keskin ve Özel Harekât polisi şehit Mehmet Keskin'in kızı Şehrinaz ile emekli Maliye şefi Fitnat Bayraktar ve emekli Başkomiser Cemil Bayraktar’ın oğlu, emniyet mensubu Sercan Bayraktar nişanlandı. Gençlerin nişan yüzüklerini Vali Ayyıldız ve eşi taktı.

Aydın’da yine Ayyıldız ailesinin evsahipliği yaptığı nişan merasimine Vali Yardımcısı Hayrettin Çiftçi ve eşi, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu ve eşi, Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur ve eşi, İl Emniyet Müdürü Ahmet Turan Temel ve eşi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hakkı Yılmaz ve çok sayıda davetli katıldı. Ayrıca Özel Harekât ve Çevik Kuvvet şube müdürleri ve polis memurları da mutlu günlerinde çifti yalnız bırakmadı. Gençlerin nişan kurdelesini, Vali Erol Ayyıldız ve işe birlikte kesip yüzüklerini taktı. Altın da takan Ayyıldız ailesi, "Gençlerin mutluluğu, bizim de mutluluğumuz." diyerek hayırlı uğurlu olmasını diledi. Düğün tarihi ise 19 Mayıs 2014 olarak belirlendi. CİHAN

Yorumlar