Rıza Sarraf kumpasında flaş: FETÖ üyesi polis FBI'dan para aldığını açıkladı

ABD'deki Rıza Sarraf kumpasının bugünkü duruşmasında yeni bir skandal daha ortaya çıktı. Türkiye aleyhinde tanıklık yapan FETÖ üyesi eski polis müdürü, FBI'dan para, savcılıktan ise kira yardımı aldığını açıkladı. Aynı kişi, Türkiye'de ortaya çıkan görüntülerde 25 Aralık davasıyla ilgili hiçbir bilgisi bulunmadığını söylediği halde bugün bir kez daha mahkemede, "25 Aralık davasının Cumhurbaşkanı Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan'ı hedef alan bir yolsuzluk" soruşturması olduğunu ileri sürerek davayla ilişkisi olmayan ifadeler kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Rıza Sarraf kumpasında flaş: FETÖ üyesi polis FBI'dan para aldığını açıkladı

Sonhaberler | Haber Merkezi 

FETÖ ile Amerikan yargısının ortaklaşa kurguladığı Rıza Sarraf kumpasında hemen hemen hergün yeni bir skandal yaşanıyor. Tam bir rezalete dönüşen mahkemede yaşananlar duyanları hayretler içerisinde bırakıyor. FETÖ firarisi olduğu bilinen eski emniyet müdür yardımcısı bugün bir kez daha tanık olarak çıkarıldığı duruşmada, FBI'dan para aldığını, savcılıktan da kira yardımı aldığını açıkladı. Aynı kişi, normal şartlarda Rıza Sarraf ve İran yaptırımlarıyla hiçbir alakası bulunmayan ancak belli ki FETÖ'nün asıl hedefinin ortaya konmasını sağlayacak planın bir parçası olan, 25 Aralık soruşturmasıyla ilgili bazı skandal ifadeler kullandı. FETÖ üyesi tanık, 25 Aralık dosyasını, ki bugün ortaya çıkan görüntülerde 'benim hiçbir bilgim yok, bilmiyorum' demişti, Cumhurbaşkanı Rece Tayyip Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan'ı hedef alan soruşturma olduğunu söyledi. Oysa aynı kişi Türkiye'de dün yayınlanan görüntülerinde, "Benim hiçbir bilgim yok, soruşturmayı televizyonlardan öğrendim" demişti. 

Dün ifade veren firari eski komiser yardımcısı Hüseyin Korkmaz, ABD'de bir işte çalışıp çalışmadığını sorarn savcıya "Hayır" yanıtını verdi. Talepte bulunmamasına rağmen FBI'dan ve savcılıktan mali destek sağlandığını söyledi. Korkmaz'ın aldığı mali yardımlar hakkında: İfadesine göre FBI'dan 50 bin dolar mali yardım aldı, ayrıca savcılıktan kira yardımı aldı. Korkmaz, bir diskte saklanan elektronik delillerin gerçekliğini doğruladı. Korkmaz: Bu, size sunduğum delil ile aynı içerikte. Korkmaz’ın verdiği delil dosyaya eklendi.

Yorumlar

sadık herşeyi fiysako devanın hala nasıl devam eder anlamam şahit bile fetöden rüşvetçi yuh yani