ABD son dakika saldırı haberi: Spor etkinliğinde silahlı saldırı düzenlendi

ABD'de bir spor etkinliğinde yaşanan silahlı saldırı paniğe neden oldu. Olayda ölü veya yaralı olup olmadığı henüz bilinmiyor.

Google Haberlere Abone ol
ABD'de spor etkinliğine silahlı saldırı

ABD'nin Missouri eyaleti, büyük bir şok yaşadı. Kansas City, Super Bowl zaferini kutlamak üzere düzenlenen geçit töreninde beklenmedik bir olaya sahne oldu. Super Bowl şampiyonu Kansas City Chiefs takımının onuruna düzenlenen törende, kalabalığa yönelik silahlı bir saldırı gerçekleştirildi.

Union İstasyonu yakınlarında, zaferin coşkusunu yaşayan kalabalığa ateş açıldı. Olay yerine hızla müdahale eden Kansas City polisi, çok sayıda kişinin vurulduğunu doğruladı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, aniden başlayan silah sesleriyle birlikte panik ve kargaşa yaşandı. Polis, saldırı sonrası 2 şüpheliyi gözaltına aldı.

Polis yetkilileri, olayla ilgili yaptıkları açıklamada, "Vurulan kişilerin tedavisini kolaylaştırmak için insanların bölgeden olabildiğince hızlı ve güvenli bir şekilde çıkmaları gerekiyor" dedi.

Ölü ve yaralı sayısına ilişkin henüz bir bilgi verilmedi. Yetkililer, olayın detaylarını ve saldırının nedenlerini araştırıyor.

Yorumlar