Will Smith Müslüman mı oldu? Ramazan ayında Kur'an-ı Kerim okuduğunu söyledi

Hollywood yıldızı Will Smith, Ramazan ayında Kur'an-ı Kerim'i baştan sona okuduğunu açıkladı. Smith'in açıklaması, "Müslüman mı oldu" sorularını beraberinde getirdi.

Google Haberlere Abone ol
Ramazanda Kur'an okuduğunu açıkladı

Will Smith'in Kur'an-ı Kerim hakkında yaptığı açıklamalar magazin dünyasında bomba etkisi yaptı.  Hollywood yıldızının, Ramazan ayında Kur'an-ı Kerim'i okuması ve bu deneyiminden etkilenerek açıklamalar yapması, hem onun kişisel yolculuğu açısından hem de farklı kültürler ve inançlar arasındaki diyalog açısından önemli bir örnek teşkil ediyor.

Smith'in Kur'an-ı Kerim'in açıklığı, sadeliği ve içindeki hikayelere olan hayranlığını ifade etmesi, aynı zamanda kutsal kitabın evrenselliğine ve farklı insanlar tarafından nasıl algılandığına dair değerli bir bakış açısı sunuyor.

Hollywood'un sevilen yıldızı Will Smith, katıldığı bir podcast programında dini inançları ve Kur'an-ı Kerim ile ilgili düşüncelerini paylaşarak dikkatleri üzerine çekti. 'Siyah Giyen Adamlar', 'Umudunu Kaybetme' gibi unutulmaz filmlerin başrol oyuncusu olan Smith, Ramazan ayında Kur'an-ı Kerim'i okuduğunu ve bu deneyiminin kendisini derinden etkilediğini anlattı.

Mısırlı gazeteci Amr Adeeb'in "Big Time Podcast" programına konuk olan Smith, bütün büyük kutsal kitapları okuduğunu ve özellikle Kur'an-ı Kerim'in anlatımının çok açık olduğunu vurguladı. "Kur'an-ı Kerim yanlış anlaşılmaya yer bırakmıyor" diyen Smith, kitabın sadeliğinden ve ruhundan duyduğu hayranlığı dile getirdi.

KUR'AN-I KERİM'E HAYRANLIK

Smith, Kur'an-ı Kerim'de Hz. Musa ve Hz. İbrahim'in hikayelerine olan ilgisini ve bu hikayelerin tam olarak anlaşılmasının verdiği memnuniyeti paylaştı. Kendisini en çok etkileyen yönlerden biri olarak Kur'an-ı Kerim'in sadeliğini ve ruhunu öne çıkardı.

Yorumlar