Yazın zayıflatan içecekleri

Yazın zayıflatan içecekleri , yağ yakan içecekler , yaz içecekleri nelerdir

Google Haberlere Abone ol
Yazın zayıflatan içecekleri


Zayıflama evresinde ulaşılan sonucun kalıcı olmasını sağlamak için en önemli şart fazla kiloların kaslardan değil, yağlardan gitmesidir.

Yağ yakımını kolaylaştırmak , sürecin hızlandırılmasını sağlamak için sindirimi hızlandırmak ve metabolizmanın düzenli çalışmasını sağlamak gerekir.Yazın gelmesiyle birlikte, fazla kilolarınızdan kurtulmak için yaz içeceklerinden faydalanabilirsiniz.

 

Yağsız süt

Sütün yağ oranı değiştiğinde içerisindeki kalsiyum miktarında değişme olmaz. Her sabah içeceğiniz bir bardak süt sizin  günlük protein ihtiyacınızı karşıladığından tok hissetmenizi sağlayacaktır. Sütün içerisinde barındırdığı vitaminler ve CLA’nın yap yaktığı uzmanlar tarafından da doğrulanmıştır.

Elma sirkesi

Elma sirkesi tokluk hissini uzatma özelliği olduğundan yemek yeme hissini öldürür ve kan şekerinin düzenlemeye yardımcı olur.

Elma sirkesi keskin bir tadı ve kokusu olduğundan mutlaka suya karıştırılarak içilmelidir. Bir bardak ılık suya 1 çay kaşığı kadar elma sirkesini karıştırıp sabah akşam tüketebilirsiniz.

Tarçın suyu

Antioksidanlar bakımından zengin olan tarçın vücuttaki şeker ihtiyacını karşıladığından, daha çabuk zayıflamanıza yardımcı olacaktır. Hiçbir zararı olmadığından gün içerisinde tatlı ihtiyacınızı tarçın suyu içerek karşılayabilirsiniz.

Yeşil çay

Bilimsel araştırmalarında verdiği destek ile yeşil çayın faydaları artık herkes tarafından bilinmektedir. Özellikle karın bölgesinde yağların yakılmasına yardımcı olur. Yazın en çok tüketilmesi gereken yaz içecekleri listesinde ilk sırada yer almalıdır.

Greyfurt suyu

Greyfurt kalori değeri düşük bir içecektir. İçerisinde daha çok su vardır. Greyfurt suyu sindirimi kolaylaştırır ve uzun süre tok kalmanızı sağlar. Her gün bir adet greyfurt tüketebilirsiniz. Yemekten sonra bir bardak greyfurt suyu tüketirseniz, artı bir fayda kazanmış olursunuz.

Kahve

Düzenli olarak kahve tüketmez metabolizmanın hızlı çalışmasını sağlar. Şekersiz kahve ise diyete destek olarak ekstra kilo vermenizi sağlar.

Çok fazla içmek çok sağlıklı değildir. Gün içerisinde 2 bardak tüketebilirsiniz.

 

 

Yorumlar