Karın yağlarını eritmek

Karın yağlarını eritmek , düz karına sahip olmak için , karın yağlarını eritmenin yolları

Google Haberlere Abone ol
Karın yağlarını eritmek

Karın yağlarını eriten 8 danışmanlık


Düz karın her zaman çekici görünmeyi sağlıyor. Peki bunun için ne yapmalı? Nasıl mücadele edilmeli? Giydiğiniz her şeyin üzerinize daha iyi oturması ve başka kadınların kıskandığı vücuda sahip olmak için bunlara uymalı olacaksınız.


Duruşunuza dikkat edin

Düz durmakla karın kaslarının daha iyi çalışmasını sağlayabilirsiniz. Kulaklarınız omuz hizasında olmalı ve dizlerinizi bükmemelisiniz. Omuzlarınız  gömlek ya da askı gibi düz olmalıdır. Eğri durursanız, kamburunuz çıktığı için kambur görünür ve bu herzaman da zamanla kalıcı olabilir. Ağırlığı topuklara verin. Böylece hem düzgün fiziğe sahip olur, hem de karın kaslarının sağlıklı çalışmasını sağlayabilirsiniz.


Vücudunuzun tamamını düşünün

Karın kaslarını çalıştırırken vücudun diğer bölümlerine de dikkate alın. Düz karına sahip olmak için sırt ve bel bölümünde bulunan kasların da durumu önemlidir. Ayrıca tüm vücudu dengeli şekilde çalıştırmazsanız yalnızca karnınız düz olacak, diğer yerler zayıf kalacaktır.


Gemi dönüşü

Dik durun, ayaklarınızı omuz hizasında ayırın. Ellerinizi birleştirin ve kürek çektiğinizi hayal edin. Sağ ve sol tarafta birleştirdiğiniz ellerinizi kayıkta oturuyormuş gibi kürek hareketini 20 kez tekrar edin. Bu hareketi yaparken derin nefes alın.


Kedi tekmesi

Ayaklarınızı birleştirip dik durun. Kollarınızı uçak kanatları gibi iri açın. Nefes verin, aynı zamanda, bacağınızı kaldırabildiğiniz kadar yukarı kaldırın. Kollar da önde paralel olarak durmalıdır. Bu hareketi her bacak için 20 kez tekrarlayın. Bu bölgede bulunan kaslarınız çalışacak ve yağların erimesini sağlayacak.

 Esneme

Dik durun, topuklarınızı birleştirin ve ellerinizi karnınızın altında kilitleyin. Nefes verin ve kollarınızı uzatabildiğiniz kadar aşağı doğru itin. Aynı zamanda, parmak ucunuzda kalkmaya çalışın. Bu hareketi de 10 kez tekrarlayın.


Yediklerinize dikkat edin

Ne kadar egzersiz yaparsanız yapınız, yediklerinize dikkat etmediğiniz sürece karnınızı istediğiniz şekle sokamazsınız. Unutmayın ki, mideniz karnınıza bulunmaktadır, onun dolu olması ise doğrudan güzelliğinize gölge düşürüyor.


Realist olun

Genleriniz vücut yapısının ne şekilde olmasıyla ilgili önemli rol oynar. Ancak "Zaten ailemdeki herkes şişmandır" deyip de, tatlılara saldırmak doğru değildir. İstediğiniz hedefe ulaşmak için karşınıza hedef koyarak motive olmalısınız, ideal vücut yapısına sahip olmanın aslında, o kadar da zor olmadığını göreceksiniz.

Pes etmeyin

Hiç kimse bir günde mükemmel karına kavuşamaz. Bunun için sabırlı olup çile çekmelidir. Karnınızı eritmek için günde sadece 20 dakikanızı ayırmak yeterlidir. Unutmayın ki, her şeyin başında sabır gelir.

Yorumlar