Kahve ile zayıflayın

Kahve ile zayıflayın , kahve ile zayıflamak mümkünmüdür , zayıflamak için diyet

Google Haberlere Abone ol
Kahve ile zayıflayın
 Kahve ile zayıflayın

 

Zayıflamaya yardımcı olan kahve, yağ yakıcı besinler grubundaki üç ana temel malzemeden oluşuyor. Bu malzemeler süt , tarçın ve kahve.

Kahve iştah kesmek için birebirdir.  Sık yemek yeme isteğini yok eder.

Tarçının önemli özelliklerinden biri kan şekerini dengelemesidir. Hem kişinin tatlı ihtiyacını karşılar hem de aşırı yeme isteğini önleyicidir.

 

Yağ yakıcı kahve nasıl yapılır?

Malzemeler:

-1 Su bardağı süt

-1 Adet çubuk tarçın

-1 Çay kaşığı gold veya klasik kahve

 

Hazırlanışı:

-Yağ Yakıcı kahve için kullanacağınız sütü mutlaka geceden hazırlamayı unutmayın.

-Geceden sütü ve çubuk tarçını küçük bir tencereye alıp az ateşte kaynatılması gerekir. Bunun yapılmasındaki amaç, tarçının iyice süte karışmasıdır.

-Süt, bir taşım kaynadıktan sonra ateşin üzerinden alın ve sabaha kadar içinde tarçını da bırakıp bekletin. Yağ yakıcı kahveyi  içmek için en ideal saat akşam üstü 4 veya 5 saatleridir, çünkü bu saatlerde enerji düşer ve insan akşam yemeğinde aşırı miktarda yemek ister. İşte, hem bunu önlemek hem de yağ yakmaya yardımcı olması için saat 4 veya 5 gibi kahvenizi içebilirsiniz.

 

Kahveyi ise, geceden hazırladığınız tarçınlı sütü yeniden ısıtıp bir çay kaşığı kahve ekleyip karıştırarak hazırlayın.

 

Ancak, yağ yakıcı kahveden fayda görmek için birkaç noktaya dikkat edilmesi gerekir:

 

1. Kahvenin yanında mutlaka 2 büyük bardak su içmelisiniz ki, yakılan yağlar ter ya da idrar yoluyla dışarı atılabilsin.

2. Bu kahveyi asla ikisi, üçü bir arada kahvelerle hazırlamayın; onlar gerçek kahve değil, kimyasal karışımlardır. Gold, klasik veya filtre kullanılması gerekir.

3. Kahvenin vücutta etki hissedilebilmesi için en az 1 hafta düzenli tüketilmesi gerekir,  2 gün içip bırakıldığında etkisini hissedemezsiniz.

4. Çubuk tarçın kullanın açısından çok rahattır ancak eğer evde yoksa, bir çay kaşığı toz tarçınla da sütü kaynatabilirsiniz.

Yorumlar