Doktorsuz ve ilaçsız şifa bulmak mümkündür

İnsan düşüncelerinin yardımıyla en ağır hastalıktan bile bir hasar almadan kurtulabilir.

Google Haberlere Abone ol
Doktorsuz ve ilaçsız şifa bulmak mümkündür
 
Doktorsuz ve ilaçsız şifa bulmak mümkündür

 İnsan düşüncelerinin yardımıyla en ağır hastalıktan bile bir hasar almadan kurtulabilir.

İnsan düşüncelerinin yardımıyla en ağır hastalıktan dahi şifa bularak kendisinin genetik kodunu değiştirebilir. ANN PRESS’in haberine göre, bir grup bilim adamı araştırmaları sonucu bu kanıya varmış.

 Stanford Üniversitesi Tıp Merkezi'nde görevli bilim adamları büyük irade kuvvetine sahip bir grup gönüllü ile uzun vadeli birikim yapmıştır. Bilim adamlarının araştırması sonucu hastalarda olumlu sonuçlara ulaşılmıştır.


 

İstenilen hastalık güçlü irade ile tedavi edilebilir.

Alim Bruce Lipton, düşünceler ile sorunun çözümüne doğru inilirse birçok hastalıkların önüne geçileceğini belirtmiştir. Lipton, hastalıklar sırasında güçlü iradeye sahip olmak büyük önem taşıyor. Güçlü irade insanın düşüncesini de güçlendirir. Bununla birlikte hasta kişi hastalığından daha çok iyileşeceği günü düşür ve hastalıktan kurtulma olasılığı artar şeklinde açıklamada bulunmuştur.


Bruce , insanın bilinç dışının yardımıyla kendi organizmasını yönetebilir, ancak buna sonuna kadar inanmak gerekir, demiştir.

Alim Bruce Lipton konu hakkındaki düşüncelerini şöyle dile getirmiştir: Hastalara mucizevi etkiye sahip tabletler ve görkemli içi boş ilaçlar veren tüm doktorlar bu yöntemi iyi benimsediler. Genetik bilimci Svetlana Borinski Bryus Lipton’un fikirlerini kabul etmiştir. Lipton kendi görüşünü şöyle anlattı: ‘’Eğer insanlar kendi telkini ile genlerinin işlevliğini değiştirebilseydi, o zaman onkoloji ya da kalp-damar hastalıklarına nadiren yakalanırlardı.’’ Lipton’un sözlerine bakılırsa obezite gibi çağımızın hastalıkları da olmazdı. Çünkü bu hastalıklar genlerin işlevliğinin değişmesiyle bağlantılıdır.


 

 

 

Yorumlar