Zuhal Topal öldü mü? Zuhal Topal için neden taziye mesajları dileniyor?

Zuhal Topal öldü mü, yaşıyor mu soruları bu aralar sosyal medyada, hayranları tarafından merakla soruluyor. Deprem sonrasında Topal'la ilgili yapılan haberlerin veriliş tarzı nedeniyle birçok hayranı paniğe kapıldı.

Google Haberlere Abone ol
Zuhal Topal öldü mü? Zuhal Topal için neden taziye

Zuhal Topal öldü mü? Zuhal Topal için neden taziye mesajları dileniyor, soruları bu aralar merakla soruluyor. Soruların sorulma nedeni ise Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem sonrası gelen acı haberler oldu. Şu ana kadar 35 bin 418 kişinin hayatını kaybettiği depremde ölenler arasında kamuoyunda tanınan kişilerin yakınları da yer aldı. Deprem sonrasında Instagram başta olmak üzere birçok platformdan Zuhal Topal'a da başsağlığı mesajları yağmaya başladı. Hatta bazıları Topal'ın kendisi ölmüş gibi mesajlar atmaya başladı. Peki, işin aslı nedir, Zuhal Topal öldü mü? Zuhal Topal için neden taziye mesajları dileniyor? 

ZUHAL TOPAL ÖLDÜ MÜ?

Zuhal Topal'ın öldüğü kanısının ortaya çıkmasına bazı haberlerin veriliş tarzı neden oldu. Çünkü birçok sitede yer alan haberlerde Zuhal Topal'dan acı haber şeklinde başlıklar atıldı. Peki, işin aslı nedir? İşin aslı şudur: 

Zuhal Topal öldü mü Zuhal Topal için neden taziye mesajları dileniyor
Zuhal Topal

 

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat Pazartesi günü meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremler; Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa'da da büyük yıkıma neden oldu. Zuhal Topal da tüm Türkiye'yi hüzne boğan depremde yakınlarını kaybetti.

Instagram hesabından dayısı, kuzeni ve arkadaşını kaybettiğini duyuran ünlü sunucu, "Kurtarma ekibi dayım ve kuzenimin cansız bedenlerine ulaştılar. Acıma öfkem, yasıma geride kalanlar için umudum karıştı. Allah'ım yaşam savaşı verenlerini kurtulan tüm vatandaşlarımızın ve canla başla çalışan tüm ekiplerin yardımcısı olsun. Arayan soran herkese teşekkür ederim. Dualarım ülkem için. Hepimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

Hayatını kaybeden arkadaşıyla çektirdiği fotoğrafları da yayınlayan Zuhal Topal, "Bu acının tarifi yok! Giden her can bizim ama daha 2 ay evvel tüm hafta beraber sohbet ettiğimiz, hayatından geçtiğimiz gencecik dünya iyisi Levent'in kaybı yüreğimi dağladı. Allah'ım ailesine sabırlar versin. Rabbim yakınlarını kaybeden herkese güç, derman, sabır ihsan eylesin" mesajını yazdı.

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ LEVENT ŞAHİN KİMDİR?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 12-16 Aralık yeni hafta yarışmacılarından birisi Levent Bey (Levent Şahin) olmuştu.

Yemekteyiz'in bu haftaki yarışmacılarından olan Levent Şahin 1982 doğumlu ve 40 yaşındadır. O Ses Türkiye yarışmasına da katılan Levent Bey ses sanatçısıdır. Hatay Antakya'da solistlik yapmıştır. Dekorasyon konusuna da oldukça ilgili olan Levent Şahin yarışmaya Hatay'dan katılmaktadır. Levent Bey Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 16 Aralık Cuma günü yarışacaktır. Haftanın 5. gün yani son gün yarışmacısıdır.

 Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasına katılan Levent Bey 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş depreminde hayatını kaybetti.

ZUHAL TOPAL BİYOGRAFİSİ

Zuhal Topal aslen Gaziantepli'dir.

43 yaşındadır.

Asıl mesleği ise oyunculuktur.

İşte Zuhal Topal'ın biyografisi: 

Zuhal Topal 23 Eylül 1976 İstanbul'da dünyaya geldi. 

Türkiye Zuhal Topal'ı Sihirli Annem dizisinde "Suzan" adlı karakteriyle tanıdı.

Tiyatro oyunculuğu başta olmak üzere, dizi, film oyunculuğu ve sunuculuk yaptı.

10 yıl önce şarkıcı ve müzisyen Korhan Saygıner ile evlendi.

Bu evlilikten Lina adında bir kız çocukları oldu.

atv'de yayınlanan Selena adlı bir dizide "Fitnat Korkmaz" adında kötü bir müdireyi oynayan Zuhal Topal, bu diziden sonra Şarkı Söylemek Lazım adlı yarışmada koçu İlhan Şeşen ile yarıştı.

Halk ve jüri tarafından birinciliği kazandı.

Metin Akpınar'ın başrolünde oynadığı Papatyam (dizi) dizisinde birkaç bölümde oynadı.

Televizyonlarda bir süre Zuhal Topal'la İzdivaç isimli programı sundu.

Kanal D'de yayınlanan Geniş Aile adlı dizide Şukufe rolünde Ufuk Özkan ile başrolü paylaştı.

TRT kanalında 91 bölüm yayınlanan Avrupa Avrupa adlı dizide oynadı.

Bu dizideki rolü sayesinde "En İyi Komedi Kadın Oyuncu" ödülü kazandı.

 

Yorumlar