Zeynep Saka kimdir? Arda Güler'in sevgilisi kimdir?

Zeynep Saka adı Türkiye'den İspanya'ya gerçekleşen futbolcu Arda Güler transferiyle birlikte gündeme geldi.

Google Haberlere Abone ol
Zeynep Saka kimdir? Arda Güler'in sevgilisi kimdir

Zeynep Saka kimdir, nerelidir, kaç yaşında soruları Arda Güler'in İspanya'ya transferinden sonra merakla sorulmaya başladı.

ZEYNEP SAKA KİMDİR?

Real Madrid'in genç oyuncusu Arda Güler, sosyal medya hesabında Zeynep Saka ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. Bu paylaşım sonrasında birçok Fenerbahçe taraftarı, Arda Güler'in sevgilisi olan Zeynep Saka hakkında merak içinde.

Arda Güler, özel hayatıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Genç futbolcunun, kız arkadaşı Zeynep Saka ile yemek yediği bir fotoğraf sosyal medyada gündem oldu. Güler'in arkadaşı Zeynep Saka ile olan bu yemek fotoğrafını paylaşması, sosyal medyada farklı görüşlere neden oldu.

Bazı sosyal medya kullanıcıları, fotoğrafta Arda Güler'in yanında oturan kişinin Zeynep Saka olduğunu ve onun sevgilisi olduğunu iddia ederken, bazıları ise bu kişinin kuzeni olduğunu öne sürdü. Arda Güler'in kız arkadaşıyla çekildiği fotoğrafları kalp emojisiyle paylaşması ise sevgilisi iddialarını güçlendirdi. Ancak ünlü futbolcu veya Zeynep Saka henüz konuyla ilgili bir açıklama yapmadı.

Zeynep Saka hakkında ise biyografi bilgisi bulunmamaktadır. Eğer isterseniz, Zeynep Saka'nın Instagram hesabına @zeynppsaka_ adresinden ulaşabilirsiniz.

Zeynep Saka kimdir? Arda Güler'in sevgilisi kimdir
Arda Güler ve Zeynep Saka

 

ALMAN SEVGİLİ İDDİASI

Arda Güler'in özel hayatına dair bir başka haber de Alman sevgili iddiası olmuştu. İddiaya göre genç yetenek Arda Güler, Alman sosyal medya fenomeni Clara ile 3 ay önce bir ilişki yaşamaya başlamıştı. Ancak Türkiye ve Almanya'dan çıkan bazı iddialara göre, çift ilişkilerine son vermiş durumda.

Clara, uzak mesafe ilişkisini sorun olarak görmüş ve Arda Güler'e Dortmund'dan gelen transfer teklifini kabul etmesini istemiş. Arda Güler ise Dortmund veya başka bir takıma transfer olmayacağını ve Fenerbahçe'de kalacağını belirttikten sonra Clara ile ilişkisini sonlandırmış.

Yorumlar