Zemheri 5. bölüm full izle

Zemheri 5. bölümü ile 12 Şubat 2020 Çarşamba günü ekranlara geliyor. Dizinin ilk bölümünü heyecanla bekleyen dizi severleri aşk, macera ve hırs dolu bir serüven bekliyor.

Google Haberlere Abone ol
Zemheri 5. bölüm izle

Zemheri 5. bölümü ile 12 Şubat 2020 Çarşamba günü seyircilerin karşısına çıktı. Firuze'nin babasını ziyaret etmeye giden Ertan, Firuze'nin babasını tehdit etmek isterken bir anda ağzından duyduğu isimle şoke olur. Ayaz ise yine Firuze'ye verdiği sözü tutamamanın acısını yaşarken bir yandan da Ertan'ın tehditleriyle yüzleşmektedir.

Zemheri'nin yeni bölümünde Firuze incelediği belgelerde şok bir gerçekle karşılaşır. Ayaz'ın soyadının farklı olduğunu gören Firuze aynı zamanda Ayaz'ın imza attığı belgenin babasının düştüğü duruma sebep olan belge olduğunu öğrenirken şoke oluyor. Firuze bu durumun hesabını sormak için Ayaz'ın karşısına geçiyor. Ancak, Ayaz durumdan pişman oluyor. Ve verdiği ifadeyi değiştireceğini söylüyor.

ZEMHERİ KONUSU

Show TV ekranlarında her hafta Çarşamba akşamları ekrana gelecek olan dizinin konusu kadar oyuncuları da çokça dikkat çekmeye devam ediyor. Babasının hapisten çıkması için elinden gelen her şeyi yapan Firuze, bu uğurda kendini feda ederek Ertan'ın yanında işe girer ve ilk iş gününde çalışmak için Ertan'ın evine gider. Ancak burada gördüğü isim yıllar öncesinden tanıdık gelen kişi, onu bırakıp giden Ayaz'dır. Ayaz, Ertan'ın kız kardeşi ile nişanlanmış ve onunla evlenecektir. Ayaz, ise Ertan'ın tehlikeli biri olduğu yönünde Firuze'yi uyarır. Mahalledeki çocuklarla konuşan Firuze, şok bir gerçeği öğrenir, inşaatta ölenlerin aileleri sorumlunun kim olduğunu bilmesine rağmen Firuze'nin babasını katil bellemişler. Babasını ziyarete giden Firuze, burada babasına yapılanları anlar.

Hakan Muhafız dizisinde Leyla karakteri ile karşımıza çıkan Ayça Ayşin Turan ile Kadın dizisinde Sarp karakterini canlandıran Caner Cindoruk’ta Zemheri dizisinin kadrosunda yer alıyor.

Ailelerinin yükünü taşıyan iki güzel yürek olan Ayaz ve Firuze kaderin bir araya getirdiği yollarını aşkla birleştirmek arzusu taşırlar. Firuze ile mutlu bir geleceğin hayalini kuran Ayaz, hiç istemediği halde gönlünün kapılarını Firuze'ye kapatır ve annesi uğruna kendini Berrak'a teslim eder. Arkasında acılar içinde bıraktığı Firuze ise artık bir daha kimseye inanmaması gerektiği düşüncesine kapılır. 

Firuze'nin sınavı sadece Ayaz'ı kaybetmekle olmayacaktır. Babasının suçsuzluğunu ıspatlamaya yemin eden Firuze, mücadele vereceği adam olan Ertan'ın yanında göreceği kişi ile bir kez daha yıkılır. Firuze artık büyük bir mücadelenin içindedir. 

ZEMHERİ OYUNCU KADROSU

Zemheri dizisinde Firuze karakterini Ayça Ayşin Turan, Ayaz karakterini Alperen Duymaz, Ertan karakterini Caner Cindoruk, Berrak karakterini Hazal Filiz Küçükköse, Faruk karakterini Emir Çubukçu, Safiye karakterini Nihal Koldaş, Yaşar karakterini Müfit Kayacan, İclal karakterini Lila Gürmen, Mehveş karakterini Şebnem Dönmez ve Aliye karakterini Zerrin Tekindor oynamaktadır.

Yorumlar