Prime Time'ın en çok izlenenleri belli oldu

Prime Time'da bu haftanın en fazla izlenen yapımları belli oldu. Listenin başında Yılmaz Erdoğan var.

Google Haberlere Abone ol
Prime Time'ın en çok izlenenleri belli oldu

18-24 Şubat 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen prime time yayınlarında, yerli dizilerin reyting mücadelesinde İnci Taneleri dizisi zirveyi kimseye bırakmadı. Box Office Türkiye tarafından derlenen 20+ABC1 reyting listesine göre, İnci Taneleri dizisinin 5. bölümü, haftanın en çok izlenen yapımı oldu. Burak Sakar'ın derlediği bu liste, televizyon izleyicilerinin tercihlerini net bir şekilde ortaya koydu.

HAFTANIN EN ÇOK İZLENEN YERLİ DİZİLERİ

İnci Taneleri dizisi, sezonunun ilk bölümlerinden itibaren izleyicilerin büyük beğenisini kazanmayı başardı. 5. bölümüyle 12,02 reyting puanı alarak zirvedeki yerini sağlamlaştıran dizi, seyircilerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Takipçileri Peşinde: Kızılcık Şerbeti ve Bahar

Listede ikinci sırada yer alan Kızılcık Şerbeti dizisi, 2. sezonunun 52. bölümüyle 9,84 reyting puanı alarak güçlü bir izleyici kitlesine sahip olduğunu kanıtladı. Üçüncü sırada ise yeni bir yapım olan Bahar dizisi, 1. sezonunun 3. bölümüyle 9,53 puan alarak dikkatleri üzerine çekti.

Reyting Sıralamasında Diğer Dikkat Çekenler

Reyting sıralamasında dördüncü ve beşinci sıraları alan Kızıl Goncalar ve Gönül Dağı dizileri, sırasıyla 9,12 ve 7,30 puanlarla izleyicilerin beğenisini kazandı. Kuruluş Osman, Sandık Kokusu, Yalı Çapkını, Yargı ve Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizileri de listeye girmeyi başaran diğer popüler yapımlar oldu.

Yorumlar