Yeniden Refah Partisi İstanbul, Ankara İzmir adayları açıklandı

Yeniden Refah Partisi, İstanbul'da Necmettin Erbakan'ın damadını aday gösterirken, Ankara'da Suat Kılıç'ı aday gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
YRP İstanbul, Ankara, İzmir adayları açıklandı

Yeniden Refah Partisi, 2024 yerel seçimleri kapsamında büyükşehir belediye başkan adaylarını resmi olarak duyurdu. İstanbul için Mehmet Altınöz, Ankara için Suat Kılıç, İzmir için ise Cemal Arıkan aday olarak belirlendi.

Ankara'da düzenlenen aday tanıtım toplantısında konuşan Genel Başkan Fatih Erbakan, "Artık milli görüş vaktidir. Milletimizi ahlaklı belediyecilikle tanıştırmaya hazırız" ifadelerini kullanarak, partinin yerel yönetimlerdeki vizyonunu vurguladı.

Erbakan, belediyecilik anlayışlarının temelinde ahlak, merhamet, liyakat ve feraset olduğunu belirterek, "Devlet okullarındaki çocuklarımıza ücretsiz yemek desteği vereceğiz. Mahallelerde gençlik konseyleri kurarak, gençlerimizi sosyal ve kültürel etkinliklere teşvik edeceğiz" dedi.

Ayrıca, şehirlerdeki sahipsiz köpeklerin düzenli bir şekilde toplanarak, kısırlaştırılıp barınaklara yerleştirileceğini de sözlerine ekledi. Bu barınaklar internet üzerinden 24 saat canlı olarak izlenebilecek.

İSTANBUL ADAYI MEHMET ALTINÖZ

1973 Bursa doğumlu Altınöz, Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu ve Altınöz AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı. Saadet Partisi'nde çeşitli görevler aldıktan sonra Yeniden Refah Partisi'nde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.

ANKARA ADAYI SUAT KILIÇ

Kılıç, 23 Temmuz 1972 Samsun doğumlu, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. Gazetecilik ve avukatlık yapmış, AK PARTİ'de çeşitli görevlerde bulunmuş ve Gençlik ve Spor Bakanı olarak görev yapmıştır.

İZMİR ADAYI CEMAL ARIKAN

1977 İstanbul doğumlu Arıkan, 9 Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunu. Ticaretle meşgul olup, 2015 Genel Seçimleri'nde Saadet Partisi milletvekili adayı olarak siyasete adım atmıştır.

Yorumlar