Yemekteyiz Yeliz Sezgin kimdir Instagram hesabı nedir?

Yemekteyiz Yeliz Sezgin'in kim, nereli ve kaç yaşında olduğu soruları merakla sorulurken, Sezgin'in hafta finali günü yarışmacısı olması ve son gün alacağı yuanlar da merak ediliyor. İşte Sezgin ve aldığı puanlar hakkında bilgiler...

Google Haberlere Abone ol
Yemekteyiz Yeliz Sezgin kimdir Instagram hesabı ne

Yemekteyiz Yeliz Sezgin yarışmanın en dikkat çeken simaları arasında yer alıyor. Televizyon ekranlarının sevilen yemek yarışması programlarından "Zuhal Topal'la Yemekteyiz"de bu hafta farklı şehirlerden katılımcılarla dolu bir yarışma bizi bekliyor. Özellikle Manisalı yarışmacısıyla dikkatleri üzerine çeken programda Akhisarlı Yeliz Sezgin bu haftanın en dikkat çeken yarışmacılarından biri oldu.

YEMEKTEYİZ YELİZ SEZGİN KİMDİR?

1978 yılında İzmir'de dünyaya gelen Yeliz Sezgin, şu an 45 yaşında. Aslen İzmirli olup Makedonya göçmeni kökenli olan Sezgin, İstanbul'da yaşamını sürdürmektedir. İki çocuğunun annesi olan Yeliz Sezgin, yemek yapma konusundaki yetenekleri ve "el lezzeti" ile nam salmış, iddialı bir yarışmacıdır.

Yemekteyiz Yeliz Sezgin

Bu hafta 75 bin lira ödülü kazanmak için kıyasıya bir yarış içerisinde olan Sezgin, yelpazesiyle herkesi şaşırttı. Kendine özgü tarifleri ve sunumuyla rakiplerini zorlayacak gibi duruyor. 

BU HAFTA KİMLER YARIŞTI?

Bu hafta "Zuhal Topal’la Yemekteyiz" programının 16-20 Ekim tarihleri arasında yayınlanan bölümlerinde; haftanın ilk günü Sema Demir, ikinci gününde Neval Eryılmaz ve hafta ortasında Gastronomi öğrencisi Mehmet Yusuf Türk yarıştı. Haftanın dördüncü yarışmacısı olarak Fikret Tuğ yarışırken hafta finalinde yani 20 Ekim Cuma günü ise Yeliz Sezgin yarışıyor. 

YEMEKTEYİZ ÖDÜL NE KADAR?

Yemekteyiz yarışmasının yeni sezon ödülü 75 bin liradır. "Zuhal Topal'la Yemekteyiz", bir hafta boyunca hafta içi her gün yayınlanan bir yemek yarışma programıdır. Her hafta, beş farklı yarışmacı sırayla kendi evlerinde bir gün boyunca diğer dört yarışmacıya yemek yapar. Yemeklerin hazırlanışından sunumuna, evin dekorasyonundan yarışmacının misafirperverliğine kadar her şey diğer yarışmacılar tarafından puanlanır. Hafta sonunda en yüksek puanı alan yarışmacı haftanın birincisi olur ve belirlenen ödül miktarını kazanır.

Programın formatı, yarışmacıların birbirlerini tanıma ve sosyalleşme fırsatı bulduğu için izleyiciler için de oldukça eğlenceli olabiliyor.

Yarışmacılar, yemek yapma becerilerinin yanı sıra, ev sahipliği ve misafirperverlik konularında da kendilerini gösterme şansı bulurlar.

Programın sunucusu Zuhal Topal, deneyimi ve sıcak tavırlarıyla programı renklendirir. Ayrıca, programın sonunda Zuhal Topal'ın da yarışmacılara verdiği puanlar büyük bir merak konusu olur.

Zuhal Topal, Türk televizyon sunucusu ve oyuncusudur. 1976 doğumlu olan Topal, birçok dizi ve filmde oyunculuk yapmıştır. Ancak son yıllarda televizyon sunuculuğuyla daha çok ön plana çıkmıştır. Özellikle evlendirme programları ve "Yemekteyiz" gibi yemek yarışma programlarıyla tanınmıştır.

Yeliz Sezgin instagram hesabı ise şöyle: https://www.instagram.com/yelizsezgince/

 

Yorumlar