Yemekteyiz Melek kimdir? Yemekteyiz Melek Göknur Yalçın nerelidir, kaç yaşında?

Yemekteyiz yarışmasının ikinci gün yarışmacısı Melek kimdir, nerelidir, kaç yaşında soruları seyirci tarafından merakla soruluyor. Melek, hayatına dair anlattıklarıyla Gürbüz'ü şaşırttı. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 1 Ocak 2024 - 5 Ocak 2024 tarihleri arası yarışmacıları

Google Haberlere Abone ol
Yemekteyiz Melek kimdir, nerelidir, kaç yaşı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Melek isimli yarışmacı kimdir, nerelidir, kaç yaşında sorusu yarışmanın seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. Melek, 2 Ocak 2024 Salı günü yarışan isim oldu. Melek, çocukken uğradığı tacizi ilk kez bu programda açıklayınca herkes şok oldu. Melek, 10 yaşındayken üvey babası tarafından tacize uğradığını ileri sürdü. Annesinin okuma yasmazısının olmadığını, kimsenin bu iddialara inanmayacağını düşündüğü için kimseye anlatmadığını söyledi. Yemekteyiz Melek kimdir? Yemekteyiz Melek Göknur Yalçın nerelidir, kaç yaşında? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 1 Ocak 2024 - 5 Ocak 2024 tarihleri arası yarışmacıları 

YEMEKTEYİZ MELEK KİMDİR?

Melek Göknur Yalçın, 1986 yılında Kastamonu'da dünyaya geldi. Melek, çile dolu hayatını ilk kez Gürbüz'ün eşliğinde programda anlattı. Daha 10 yaşındayken üvey babasının tacizlerine maruz kaldığını, 16 yaşına geldiğinde ise ablasu Ebru ile birlikte evden kaçtığını, kaçtıktan sonra da başına birçok şey geldiğini ilk kez anlattı.

37 yaşında Melek aslen Kastamonulu bir annedir. Bir çoğuğu olan Melek, "Kara Melek" lakabıyla tanınıyor.

Yemekteyiz Karak Melek kimdir, nerelidir, kaç yaşı
Yemekteyiz Karak Melek

 

"Kara Melek" lakabıyla tanınan Melek, kaostan beslendiğini saklamıyor ve yemek yaparken emekten ziyade lezzetin önemli olduğunu vurguluyor​​.

Yemekteyiz Karak Melek kimdir, nerelidir, kaç yaşı
Yemekteyiz Karak Melek 

 

Melek, 10 yaşından itibaren üvey baba zulmünden kaçmak için ablası Ebru ile birlikte evden kaçtıklarını söyledi. 16 yaşında evden kaçtıktan sonra başlarına gelmeyen bir şey kalmadığını söyledi. Tacizden kaçarken daha büyük tacizlere maruz kaldıklarını, bodrumlara kilitlendiklerini anlattı. 

MELEK'İN MENÜSÜ 

-Köz Biber Çorbası -Patlıcan Balığı -Havuç Tarator
-Ciğer Sote -Ezogelin Pilavi
-Özel Soslu Çoban Salata -Tahinli Kemalpaşa Tatlısı

Köz Biber Çorbası ve Patlıcan Balığı hakkında ayrıntılı bilgi vermek gerekirse:

Köz Biber Çorbası:

  • Köz Biber Çorbası, Türk mutfağının geleneksel bir çorbasıdır ve özellikle kış aylarında tercih edilir. Közlenmiş kırmızı biberlerin püre haline getirilmesiyle hazırlanır ve zengin bir lezzet profiline sahiptir​​.
  • Temel malzemeler arasında tereyağı, un, közlenmiş kırmızı biberler, sıcak su, tuz ve karabiber bulunur​​​​.
  • Çorbayı daha da lezzetli kılmak için zeytinyağı ve nane ile bir sos hazırlanarak çorbanın üzerine gezdirilebilir​​.
  • Çorbanın hazırlanışında biberlerin közlenmesi, kabuklarının soyulması ve domates ile sarımsak ilavesi gibi adımlar bulunmaktadır​​.
  • Köz Biber Çorbası, kalorisi düşük, besleyici ve doyurucu bir seçenektir ve yaklaşık olarak bir kase 120 kcal enerji içerir​​.

Patlıcan Balığı:

  • Patlıcan Balığı, kızartılmış balığa görünüş olarak benzetilse de aslında sadece patlıcan ve mısır unu ile yapılan bir yemektir. İçi yumuşak ve dışı çıtır çıtır bir lezzete sahiptir​​.
  • Hazırlanışı oldukça kolaydır ve genellikle yanında yoğurtla servis edilir​​.
  • Malzemeler arasında patlıcan, mısır unu ve sıvı yağ yer alır, ve patlıcanlar haşlandıktan sonra mısır ununa bulanıp kızartılır​​​​.
  • Patlıcan Balığı'nın üzerine genellikle çırpılmış yoğurt ve pul biber eklenir ve bu şekilde servis edilir​​.
  • Bazı tariflerde, patlıcan balığına lezzet katmak için domates sosu ve baharatlar da eklenebilmektedir​​.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 1 Ocak 2024 - 5 Ocak 2024 tarihleri arası yarışmacıları

1-5 Ocak 2024 tarihleri arasında "Zuhal Topal'la Yemekteyiz" programında yer alan bazı yarışmacıları şöyle:

Yemekteyiz Ayşe kim?

Bu haftanın bölümlerinin tanıtım materyallerinde öne çıkan bir yarışmacı. Bayburtlu Ayşe, özellikle Melek adında başka bir yarışmacıyla etkileşimleriyle dikkat çekti. Instagram hesabı hakkında bilgi bulunmamaktadır​​.

Yemekteyiz Ali Ali kimdir?

Çanakkale asıllı ve makine sektöründe çalışıyor. Ali, yaklaşık iki ay sonra doğacak olan Masal adında bir kız çocuğu beklediğini söyledi. Eşi Yeliz ile beş yıldır evli ve Yeliz e-ticaret işi yapıyor. Ali, daha önce bir mutfakta çalışmadığını, ancak annesine mutfakta çok yardım ettiğini belirtti​​.

Yemekteyiz Berkcan kimdir?

Berkcan Yenal, 29 yaşında, özel bir üniversitede sanat yönetmenliği okumuş ve Deniz Yenal ile evli. Bir bebek bekliyor ve kızlarına Luna adını koymayı düşünüyorlar​​.

 

Yorumlar