Acun Ilıcalı Survivor'da yeni kuralı çıkladı

Survivor'da dün akşam yapılan oylamada ikinci eleme adayı da netleşti. Öte yandan Hakan Hatipoğlu'nun yaptığı hareket sonrasında Acun Ilıcalı alınan yeni kararı duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Acun Ilıcalı Survivor'da yeni kuralı çıkladı

Survivor 2024 All Star'ın son bölümünde, Hakan Hatipoğlu oyuna çıkmama kararı aldı. Bu karar, kırmızı ve mavi takımın haftanın ikinci dokunulmazlık mücadelesinde karşı karşıya geldiği bir dönemde gerçekleşti. Mavi takımdan ilk eleme adayı olarak belirlenen Hatipoğlu, bu duruma tepki göstererek oyuna katılmama kararı aldı.

Acun Ilıcalı, Hakan Hatipoğlu'nun oyundan çekilmesi üzerine, oyuna çıkmak istemeyen yarışmacılar için alınan yeni kararları duyurdu. Ilıcalı'ya göre, bundan sonra oyuna çıkmayan yarışmacılar bir ödülden men edilecek ve aday oldukları zaman final seçim haklarını kaybedecekler. Bu kural, doktor raporu olmadığı sürece uygulanacak ve bundan sonra geçerli olacak.

DOKUNULMAZLIK OYUNU VE SONUÇLARI

Yarışmanın son dokunulmazlık oyunu büyük bir çekişmeye sahne oldu. Mavi takım, Yağmur ve Yasin'in aldığı son sayılarla 12-8'lik skorla dokunulmazlığı kazandı. Bu sonuç, mavi takımın haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kazanması anlamına geliyor.

Oyun sırasında bir diğer dikkat çeken olay, Merve'nin baygınlık geçirmesi oldu. Oyun sırasında kenarda bekleyen Merve, kafasını vurarak baygınlık geçirdi ve doktor kontrolünden geçirildi. Sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

Dokunulmazlık oyununun ardından, kırmızı takımda eleme adayı belirlemek için konsey toplandı. Yapılan oylama sonucunda Mustafa Kemal, en fazla oy alarak ikinci eleme adayı oldu.

Yorumlar