Felsefe bilgisiyle kendisine hayran bırakan Atakan Kayalar, Twitter'da gündem oldu

Ünlü bir kitap mağazasında kitap bakarken karşılaştığı Atakan ile sohbet eden Fethi Çağıl adlı kullanıcı Atakan'ın 5 ayda 250 kitap okuduğunu öğrenince şoke oldu.

Google Haberlere Abone ol

Aristo, Spinoza, J.J. Rousseau, Platon ve Bauman okuduğu iddia edilen ve videosu sosyal medyada sıkça paylaşılan 10 yaşındaki Atakan bir anda Twitter'ın gündemine oturdu. Atakan ile sohbet eden Fethi Çağıl adlı Twitter kullanıcısı Atakan ile yaptığı sohbete ilişkin görüntüleri “10 yaşındaki Atakan ile D&R reyonlarında tanıştık. Kitaplara bakıyordum: "Felsefeye ilgilisin galiba" dedi. "Evet" dedim. 5 ayda 250 kitap okumuş. 2 saate yakın konuştuk. Hayran kaldım... Aristo'dan girdik, J.J. Rousseau ve Bauman'dan çıktık.!.. Yeni bir arkadaşım oldu... “ sözleri ile Twitter'da paylaşınca bir anda gündem oldu. 

Kendinden emin bir edayla konuşan ve 10 yaşındaki bir çocuk için çok iddialı kitaplar okuyan Atakan bir anda ülkenin gündemine otururken o anlara ait video çokça paylaşıldı. 

Video binlerce retweet ve beğeni alırken video için "kurgu" iddialarını ortaya atanlar bile oldu. Ancak Atakan'ın daha önce başka videolarının olduğu da ortaya çıktı. Öte yandan videoyu paylaşan Çağıl, Atakan'ın videosunu çekmek ve paylaşmak için annesinden izin aldığını ve kurgunun söz konusu olmadığını belirtti. 

Yorumlar